Αποφάσισε να Φωτογραφίσει μια Λίμνη υπό το Φως του Φεγγαριού. Αυτό που Κατέγραψε ο Φακός, έχει Συγκλονίσει τον Πλανήτη!


Οι πιο πολλοί από εμάς σίγουρα θα τρομοκρατούμασταν εάν βρισκόμασταν πρόσωπο με πρόσωπο πάνω με έναν αλιγάτορα. Έτσι, δεν μπορούμε καν να κατανοήσουμε την επιθυμία κάποιου να… ψάξει για έναν. Οι φωτογράφοι Larry Lynch και David Moynahan όμως, το τόλμησαν! Παρακάτω θα δείτε τις φωτογραφίες των δύο ανδρών, από αλιγάτορες, τραβηγμένες τη νύχτα.


Με αυτή την φωτογραφία, ο Larry Lynch κέρδισε το βραβείο «Φωτογράφος της χρονιάς«, στο διαγωνισμό που οργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, στην κατηγορία άγρια ζώα.

Larry Lynch

Larry Lynch

Ο Larry περίμενε για την κατάλληλη στιγμή στον βάλτο της Φλόριντας ώστε να συλλάβει αυτή τη φωτογραφία και σχολίασε: «Ανάμεσα στη λάσπη, την ζέστη, την υγρασία και τα αιμοδιψή κουνούπια, η σκέψη μου ήταν να τραβήξω την καλύτερη φωτογραφία που μπορούσα.»

σσ

Larry Lynch

σσ

Larry Lynch

Ο David Moynahan επίσης επισκέφτηκε τον βάλτο για να φωτογραφίσει μερικούς αλιγάτορες και απ” ότι φένεται βρήκε περισσότερους απ” όσους περίμενε!


Moynahan

David Moynahan

Το σχόλιό του: «Τόσα πολλά μάτια! Για λίγο, μια ελαφριά ομιχλώδης βροχή γέμισε σταγονίδια τον φακό μου και αυτό μαζί με το φλας της μηχανής πρόσθεσαν λίγη ακόμη μαγεία σε αυτό το σκηνικό.»

David Moynahan

David Moynahan

Οι αλιγάτορες έχουν υποδοχείς στα μάτια τους που τους βοηθάνε να βλέπουν καλά στο σκοτάδι. Οι υποδοχείς αυτοί κάνουν τα μάτια τους εμφανίζονται με κόκκινο χρώμα όταν υποβάλλονται σε δυνατό φως, όπως το φλας μιας φωτογραφικής μηχανής. Δεν ξέρω αν είναι «μαγικό», αλλά σίγουρα είναι τρομακτικό!

Credits: Viral Inside[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...