Αδέσποτα στα μπαλκόνια του νοσοκομείου Ιωαννίνων

Εικόνες ντροπής είναι αυτές που καταγράφουν καθημερινά όσοι τυχαίνει να βρεθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.


Το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις χωρίς κανείς να είναι σε θέση να δώσει λύση. Δεκάδες αδέσποτα έχουν μετατρέψει τον περιβάλλοντα χώρου του Νοσοκομείου σε… καταφύγιο, σκορπώντας συχνά τον φόβο σε ασθενείς και επισκέπτες.

Το χειρότερο όμως είναι ότι τα αδέσποτα έχουν στήσει κανονικό πάρτι στα μπαλκόνια του Νοσοκομείου. Χαρακτηριστικές εικόνες από την Μαιευτική Κλινική τις κατέγραψε αναγνώστριά του epiruspost.gr. Εικόνες ντροπής που δύσκολα θα συναντήσει κάποιος ακόμη και σε νοσηλευτικό ίδρυμα τριτοκοσμικής χώρας.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου γνωρίζει το πρόβλημα, ο Δήμος Ιωαννιτών επίσης, μόνο που μέχρι τώρα δεν έχει σταθεί δυνατό να βρεθεί μία ουσιαστική λύση.

Τα αδέσποτα στους χώρους του Νοσοκομείου όπως και του Πανεπιστημίου, στον μεγαλύτερο αριθμό τους τουλάχιστον, προέρχονται από όσα πέρασαν από το κυνοκομείο και επανεντάχθηκαν.

Μεγάλος αριθμός τους όμως έχει συγκεντρωθεί σε αυτούς τους δύο χώρους καθώς αρκετοί είναι αυτοί που φροντίζουν για την τροφή τους. Συχνά κινούνται κατά αγέλες, ορμώντας κυριολεκτικά σε όσους φέρουν μαζί τους τσάντες ή σακούλες.

ades_nosokomeio4ades_nosokomeio3adesk_nosokomeio

Πηγή: newsbeast.gr
Tο διαβάσαμε εδώ

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...