Φεστιβάλ στη Λευκωσία κατηγορεί τον Μακρόπουλο ότι απαίτησε περισσότερα χρήματα

Μια ανακοίνωση – καταγγελία για τη συμπεριφορά του τραγουδιστή Νίκου Μακρόπουλου σε φεστιβάλ μπίρας Septemberfest στη Λευκωσία ανάρτησαν στο Facebook οι διοργανωτές του.


Αφού απολογούνται στους επισκέπτες του φεστιβάλ για την καθυστέρηση της έναρξης του προγράμματος του κ. Μακρόπουλου, σημειώνουν πως «δημιουργήθηκε εξ’- υπαιτιότητας του καλλιτέχνη ο οποίος αντικρίζοντας την κοσμοσυρροή, απαίτησε επιπρόσθετη αμοιβή και εκβίασε απειλώντας τους διοργανωτές ότι θα αποχωρούσε σε περίπτωση που δεν καταβαλλόταν η επιπρόσθετη αμοιβή».

Μάλιστα, οι διοργανωτές του φεστιβάλ δηλώνουν αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον του ιδίου και του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Θα θέλαμε να απολογηθούμε στις 14.000 και πλέον χιλιάδες επισκέπτες του Septemberfest για τη ψεσινή καθυστέρηση της έναρξης του προγράμματος του κου Νίκου Μακρόπουλου. Αυτό δημιουργήθηκε εξ’- υπαιτιότητας του καλλιτέχνη ο οποίος αντικρίζοντας την κοσμοσυρροή, απαίτησε επιπρόσθετη αμοιβή και εκβίασε απειλώντας τους διοργανωτές ότι θα αποχωρούσε σε περίπτωση που δεν καταβαλλόταν η επιπρόσθετη αμοιβή. Οι διοργανωτές, σεβόμενοι τους επισκέπτες τους, αναγκάστηκαν και κατέβαλαν την αμοιβή αυτή.

Ο καλλιτέχνης, για δεύτερη φορά αθέτησε τα συμφωνηθέντα με τους διοργανωτές του Φεστιβάλ οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον του ιδίου και του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου του για διεκδίκηση αποζημιώσεων για τις ζημιές τις οποίες υπέστησαν ως διοργανωτές από τη μη τήρηση της μεταξύ τους συμφωνίας».

septemb

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...