Στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα η Μαίρη Χρονοπούλου

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, με καρδιακά προβλήματα, χωρίς να γνωρίζει κανείς το παραμικρό για την εισαγωγή της.


Η είδηση έχει προκαλέσει ανησυχία σε όλους τους θαυμαστές και φίλους της μεγάλης πρωταγωνίστριας, η οποία ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα υγείας.

«Είμαι για μία ακόμα φορά στο νοσοκομείο, παιδί μου. Αυτή τη φορά, ίσως η καρδιά μου να με έχει προδώσει», εκμυστηρεύεται στην εφημερίδα Freddo η ηθοποιός.

«Είχα ιλίγγους, πονοκέφαλο και άλλα συμπτώματα και αφού πέρασα από όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία, οι γιατροί κατέληξαν ότι πρέπει να βρεθώ εδώ, γιατί είναι ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία», αναφέρει η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η ηθοποιός εκμυστηρεύεται στην εφημερίδα ότι έχει στο πλευρό της καλούς και πιστούς φίλους που την φροντίζουν. Όσο για το αν φοβάται για τα αποτελέσματα των εξετάσεων της:

«Τι να φοβηθώ καλέ μου; Έχω περάσει τόσα στη ζωή μου, ένα ακόμα δεν τρέχει τίποτα. Θα τα ξεπεράσω όλα. Και γράψε ότι δεν πεθαίνω ακόμα» λέει με το σαρκαστικό χιούμορ που την διακατέχει.

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...