Η επιστροφή της Kate Upton: Απέρριψα όσους μου ζητούσαν να χάσω βάρος (pics)

Είχαμε καιρό να το δούμε το κορίτσι. Ο λόγος για την Kate Upton η οποία μετά από καιρό αποχής από τα εξώφυλλα περιοδικών επανήλθε με μια φωτογράφηση για το περιοδικό Glamour. Το εκρηκτικό μοντέλο με τα πληθωρικά προσόντα μίλησε για τα σχολικά της χρόνια αλλά και την απόφαση της να γίνει μοντέλο.

Loading...
Διαφ.


«Όταν πήγαινα σχολείο οι συμμαθητές μου ήταν πολύ σκληροί απέναντί μου. Με κορόιδευαν επειδή είχα μακριά πόδια και πυκνά φρύδια. Η μητέρα μου επειδή στεναχωριόμουν μου έδειχνε περιοδικά με μοντέλα που ήταν σαν εμένα. “Κοίτα και αυτή έχει πυκνά και μακριά πόδια”, μου έλεγε. Έτσι αποφάσισα να γίνω μοντέλο».

Η 24χρονη Kate μίλησε και την πορεία της στο μόντελινγκ τα τελευταία χρόνια: «Στην αρχή της καριέρας μου δεν έκανα μόντελινγκ για την Louis Vuitton και την Gucci γιατί στη Φλόριντα πρέπει να φοράς συνεχώς μπικίνι και σαγιονάρες και να είσαι skinny. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησαν όταν μπήκα στο χώρο ήταν αν προσπαθώ να χάσω κιλά. Τους είπα ότι όλη την ώρα προσπαθώ. Στη συνέχεια όμως κατάλαβα ότι όλο αυτό είναι μη ρεαλιστικό και ουτοπικό. Οι εταιρείες για να είναι τα μοντέλα πολύ αδύνατα τους ζητούν να πηγαίνουν από τα χαράματα στο γυμναστήριο και να μην τρώνε. Για αυτό είναι τόσο skinny. Στις αρχές το προσπάθησα και εγώ αλλά ευτυχώς πολύ σύντομα κατάλαβα ότι  πρέπει να αποδεχτώ το σώμα μου ως έχει. Έτσι απέρριψε όσους μου ζητούσαν να χάσω πολλά κιλά. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που θέλουν να σε αλλάξουν δεν έχουν όραμα και δημιουργικότητα».

Πηγή: protothema.gr

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...