Τελευταία παράσταση «Κοκομπλόκο» για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Τελευταία παράσταση «Κοκομπλόκο» για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Με την ευγενική χορηγία της εταιρείας παραγωγής του Δημήτρη και Θοδωρή Μαροσούλη η Θεατρική παράσταση «Κοκομπλόκο», κλείνει την αυλαία το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 21:15 στο σχολείο «Στρογγυλό» (Παπάγου 23 & Καλλιθέας) στον Αγ. Δημήτριο σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Αγ. Δημητρίου. Τα έσοδα της φιλανθρωπικής παράστασης θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ».


Λίγα λόγια για την παράσταση Κοκομπλόκο

Η κωμωδία Κοκομπλόκο, βασίζεται στη γαλλική κωμωδία του Μαρκ Καμολετί «Pyjama pour six» σε μετάφραση, απόδοση και σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά. Μαζί του πρωταγωνιστούν οι: Βασιλική Ανδρίτσου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αντώνης Κρόμπας, Σοφία Μανωλάκου, Ματίνα Νικολάου με μπαλέτα και… Δελφίνια!!! Μετάφραση – Απόδοση – Σκηνοθεσία: Νίκος Μουτσινάς Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου Φωτογραφίες: Πάνος Γιαννακόπουλος Παραγωγή: Δημήτρης και Θοδωρής Μαροσούλης

Σχετικά με το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» είναι ένα Φιλανθρωπικό Σωματείο και έχει πιστοποιηθεί ως φορέας παροχής υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας, μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Δημιουργήθηκε το 1997 από γονείς Ατόμων με Αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες, γιορτάζοντας έτσι τα 20 του χρόνια και μια πορεία συνεχούς ανόδου στηριγμένη στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, λειτουργεί ένα Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας δυναμικότητας 104 Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, το οποίο εποπτεύεται από τη Δ/νση Πρόνοιας του Υπουργείο Εργασίας, την Περιφέρεια Αττικής και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, όπου ο φορέας έχει την έδρα του.



  • Τελευταία παράσταση «Κοκομπλόκο» για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»



  • Τελευταία παράσταση «Κοκομπλόκο» για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...