Κουμουτσάκος: Το «μαύρο» του Τσίπρα προκαλεί αγανάκτηση

SHARE THIS

0
SHARES

Εφ' όλης της ύλης επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος. 

Loading...
Διαφ.

«Ένα χρώμα και ένα πρόσωπο προκαλούν αγανάκτηση και ανησυχία στους πολίτες. Το χρώμα είναι το μαύρο», σημείωσε χαρακτηριστικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και πρόσθεσε: 

– Τα “μαύρα λεφτά” συγκεκριμένου υποψήφιου για τα οποία μίλησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κορυφαίο στέλεχος της Κυβέρνησης, και κάνει πως δεν ακούει ο κ. Τσίπρας.
 
– Το μαύρο στη ζωή των εργαζομένων στα κανάλια που θα κλείσουν. 
 
– Το μαύρο στην καθημερινότητα των πολιτών.
 
1 στους 2 Έλληνες χρωστούν στην εφορία. Τα συνολικά τους χρέη έφτασαν τα 90 δις ευρώ. Η Κυβέρνηση για τα χρέη αυτά κάνει 800 κατασχέσεις την ημέρα. 
 
Οι πολίτες κόβουν ακόμη και τα είδη βασικής ανάγκης. Ο τζίρος στα σουπερμάρκετ μειώθηκε κατά 8,8% το πρώτο εξάμηνο. Και όλα αυτά πριν ολοκληρωθούν οι περικοπές συντάξεων και πριν πληρωθούν οι αβάσταχτοι φόροι.  

Και βέβαια μαύρο στην αλήθεια. 

Το πρόσωπο που προκαλεί αγανάκτηση και ανησυχία στους πολίτες είναι ο κ. Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός που κάνει τα αντίθετα όσων υπόσχεται. Ο πρωθυπουργός που λέει ψέματα πριν ακόμα μιλήσει. 

Απέναντι σε όλα αυτά, απέναντι στο μαύρο και την αναξιοπιστία, η μόνη αξιόπιστη λύση είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Θα το επιβεβαιώσει στη Δ.Ε.Θ. παρουσιάζοντας οδικό άξονα εξόδου της χώρας από την κρίση». 

Πηγή: www.thetoc.gr/
Tο διαβάσαμε εδώ

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...