Τα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ λόγια του Βέλιου λίγο πριν το ΤΕΛΟΣ- «Να με κρατάτε ΖΩΝΤΑΝΟ στη μνήμη σας»


Ο δημοσιογράφος είπε «αντίο» στους συνεργάτες του

Διαφ.
Loading...

Δεν πρόλαβε να χαιρετήσει από κοντά όσους ανθρώπους ήθελε πριν «φύγει» για πάντα! Ο Αλέξανδρος Βέλιος, φανερά εξαντλημένος από τη μάχη του με τον καρκίνο, έστειλε μήνυμα στους συνεργάτες στο Kontra Channel μέσω ενός βίντεο που ανέβηκε στο YouTube.

Στο συγκλονιστικό μήνυμα αποχαιρετισμού ο Αλέξανδρος Βέλιος λέει: «Οι λιγοστές δυνάμεις μου δεν μου επέτρεψαν τούτες τις μέρες να περάσω από το κανάλι για να χαιρετήσω και να αποχαιρετήσω όλους τους φίλους και συνεργάτες με τους οποίους συμπορευτήκαμε την προηγούμενη χρόνια. Χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Παπαγιάννη που με φιλοξενούσε στο δελτίο ειδήσεων.


Αλλά το μεγάλο «ευχαριστώ» αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους του καναλιού μπροστά και πίσω από τις κάμερες με τους οποίους συνεργαστήκαμε τόσο αρμονικά και δημιουργικά. Και ίσως πάνω απ” όλα χρωστώ ένα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους φίλους και τις φίλες, τους χιλιάδες τηλεθεατές που με περιέβαλλαν με την στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους. Σας ευχαριστώ, σας αποχαιρετώ και να με θυμάστε για να με κρατάτε ζωντανό στη μνήμη σας».

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, πέθανε το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 63 ετών καταφεύγοντας στη λύση της μη υποβοηθούμενης ευθανασίας στο σπίτι του στην Αθήνα.

Πηγή: star.gr[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...