Θεία πέταξε τον νεογέννητο ανιψιό της από το μπαλκόνι του νοσοκομείου

Ένα περιστατικό που προκαλεί οργή σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Ινδίας όταν μια θεία πέταξε τον νεογέννητο ανιψιό της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.

Διαφ.
Loading...

Η γυναίκα που λέγεται Sarita Yadav υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά της ήταν αποτέλεσμα μιας φωνής στο κεφάλι της η οποία τής είπε να ρίξει το βρέφος από το παράθυρο ενός μπαλκονιού με ύψος 9 μέτρων.

thieiap1

Το νεογέννητο αγοράκι ήταν στο νοσοκομείο για θεραπεία λόγω σηψαιμίας και οι γονείς είχαν αποφασίσει να το πάνε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όταν αρρώστησε. Η μητέρα του μικρού αγοριού δεν ήταν στο νοσοκομείο εκείνη την ώρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun καθώς ήταν πολύ αδύναμη και λάμβανε τη φροντίδα του συζύγου της.

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή κατά την οποία η θεία περπατάει από το δωμάτιο στο μπαλκόνι και πετάει στον αέρα το μωρό. Στη συνέχεια μάλιστα φαίνεται να επιστρέφει στο δωμάτιο με μια πετσέτα στα χέρια ώστε να φανεί ότι εξακολουθεί να κρατάει το μωρό.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: «Απλά ήρθε στο μυαλό μου και το πέταξα από το μπαλκόνι. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Μια φωνή μού είπε να το κάνω και εγώ ακολούθησα».

thieiap2

Εκείνος που αντιλήφθηκε πρώτος τι είχε συμβεί ήταν ο θείος του παιδιού ο οποίος δεν μπορούσε να το βρει όταν το αναζήτησε. Όπως λέει ο ίδιος είχε δώσει στην αδερφή του να το ταΐσει αλλά μετά το παιδί εξαφανίστηκε. Όταν τη ρώτησε πού είναι το μωρό, του απάντησε ότι δεν γνωρίζει. Φώναξε αμέσως κάποιον υπεύθυνο και τέθηκε συναγερμός για να βρεθεί ενώ κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβη.

thieiap3

Τελικά το νεογέννητο εντοπίστηκε από το κλάμα του πάνω σε ένα πλέγμα από σίδερα τα οποία ουσιαστικά του έσωσαν τη ζωή κατά την πτώση.

Το μωρό βρίσκεται στην εντατική υπό παρακολούθηση και έχει ξεφύγει τον κίνδυνο ενώ η γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.


Πηγή: newsbeast.gr
Tο διαβάσαμε εδώ

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...