Έτσι δέχεται κάθε ζώδιο την χυλόπιτα!


Είναι γεγονός ότι δεν μπορεί να αρέσουμε πάντα σε όλους. Ο έρωτας έρχεται απρόσκλητος και δεν είναι απαραίτητο πάντα να είναι αμοιβαίος. Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις που ο ένας θέλει περισσότερο από τον άλλον ή ακόμα χειρότερα όταν δέχεσαι ερωτική απόρριψη ή αλλιώς χυλόπιτα; Επειδή όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε το ίδιο, διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε πως αντιδρά όταν φάει «κόκκινη κάρτα» στα ερωτικά του!

Loading...
Διαφ.

Κριός
Είναι αλήθεια πως έναν Κριό όσο πιο πολύ τον «φτύνεις» τόσο πιο πολύ κολλάει! Το Κριάρι κολλάει με τα δύσκολα επομένως όταν βιώνει μία ερωτική απόρριψη ο εγωισμός του δεν του επιτρέπει να καταθέσει τα όπλα! Θα φροντίσει να κάνει τα πάντα για να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να αλλάξει τα δεδομένα. Δεν θα τρέξει από πίσω σου, δεν θα σε παρακαλέσει, αλλά θα φροντίσει με κάθε τρόπο να σε διεκδικήσει και να σε κατακτήσει, γιατί δεν θέλει ήττες στο ερωτικό του ενεργητικό!

Ταύρος
Είναι πολύ βαρύ για έναν Ταύρο να δεχτεί ερωτική απόρριψη, όχι επειδή δεν μπορεί να δεχτεί την ερωτική ήττα, αλλά του είναι δύσκολο να αποδεχτεί ότι αυτό που θέλει πραγματικά πολύ, δεν μπορεί να το έχει. Όταν λοιπόν ο Ταύρος τρώει «χυλόπιτα» στα ερωτικά του, είναι στα μαύρα του πανιά, απαρηγόρητος, κλείνεται στον εαυτό του, δεν δίνει όμως δικαιώματα στους γύρω του για την πίκρα που περνά! Το πείσμα του γίνεται πολλές φορές η αιτία να κολλήσει το μυαλό του και να πιστέψει ότι με την επιμονή του θα μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις. Σίγουρα ένα Ταυράκι θέλει τον χρόνο του για να ξεπεράσει μία ερωτική απογοήτευση.

Δίδυμος
Ερωτική απόρριψη; Ε και, δεν γίνεται να αρέσουμε και σε όλους! Αυτή ακριβώς είναι η άποψη του Δίδυμου ο οποίος δεν τα βάφει και μαύρα αν φάει χυλόπιτα, ίσα – ίσα που νιώθει ότι μπορεί και πάλι να πάρει ανάσα και να νιώσει ελευθερία! Η πρώτη αντίδρασή του είναι να βγει, να φλερτάρει να μπει ξανά στο ερωτικό παιχνίδι γιατί είναι και της άποψης ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει! Έτσι λοιπόν δεν θα τα βάψει μαύρα, δεν θα περιμένει τηλεφώνημα, δεν θα τον πάρει από κάτω αλλά, θα κάνει γρήγορα μία νέα αρχή!

Καρκίνος
Όταν ένας Καρκίνος παίρνει ερωτική απόρριψη, τότε έχουμε πραγματικά … δράματα! Δεν του είναι και τόσο εύκολο το να φάει «χυλόπιτα» και όταν συμβεί αυτό, μεγαλοποιεί τα συναισθήματά του, κολλάει το μυαλό του στο άτομο που θέλει και το ρίχνει στο κλάμα ή αν είναι άντρας κλείνεται στον εαυτό του και το παίρνει κατάκαρδα! Φουντώνουν όλες του οι ανασφάλειες, αναρωτιέται τι έκανε λάθος, δεν μπορεί να ξεχάσει και είναι στα μαύρα του πανιά!

Λέων
Είναι ποτέ δυνατόν ένα μεγαλοπρεπές Λιοντάρι να βιώσει ερωτική απόρριψη; Ο εγωισμός ενός Λέοντα δεν του επιτρέπει να δείξει την απογοήτευση που έχει νιώσει από τη χυλόπιτα που έφαγε. Θα το παίξει χαλαρός και άνετος μπροστά σε όλους, θα πει ότι δεν τον ένοιαξε καθόλου, ωστόσο η καρδούλα του μόνο το ξέρει το πόση απογοήτευση έφαγε! Θα σκαρφιστεί πολλές πατέντες για να αλλάξει τα δεδομένα, θα προσπαθήσει με τη «ζήλεια» να κερδίσει ξανά στο πλάι του το άτομο που θέλει, όταν όμως διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα, τότε αρχίζει να παίζει ερωτικά αλλού!

Παρθένος
Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους και αυτό είναι κάτι που το ξέρει καλά ο λογικός και πρακτικός Παρθένος ο οποίος δεν θα πάρει επί πόνου την ερωτική απόρριψη! Η ερωτική «χυλόπιτα» είναι μέσα στη ζωή, μέσα στην καθημερινότητα και ένας Παρθένος θα βρει πόσα λογικά επιχειρήματα για να πείσει τον εαυτό του, ότι δεν τρέχει και τίποτα! Μπορεί να απογοητευτεί, όμως δεν θα αφήσει το συναίσθημα να τον παρασύρει και φυσικά θα βάλει τελεία και παύλα στο γεγονός και θα το ρίξει στη δουλειά για να ξεχαστεί και να του περάσει!

Ζυγός
Το ζώδιο του έρωτα, ο Ζυγός έχει μάθει να μετρά στην αισθηματική του ζωή μόνο επιτυχίες και η ερωτική απόρριψη είναι πράγματι για αυτόν μεγάλη «ήττα». Θα απογοητευτεί, θα τον πιάσουν οι ανασφάλειές του όμως το σίγουρο είναι ότι δεν θα το βάλει κάτω, αλλά θα προσπαθήσει με τακτ και διπλωματία να αλλάξει τα δεδομένα και να στρέψει τεχνηέντως το άτομο που ποθεί κοντά του! Βέβαια για να λέμε και όλη την αλήθεια, ο Ζυγός έχει πάντα και την «καβάντζα» του, αυτό σημαίνει ότι ακόμα και όταν φάει ερωτική χυλόπιτα υπάρχει πάντα σε αναμονή και ένα ακόμα πρόσωπο να τον περιμένει.

Σκορπιός
Το ζώδιο του πάθους και του ερωτισμού θέλει να μετρά μόνο νίκες στην αισθηματική του ζωή! Ένας επιβλητικός Σκορπιός, δεν μπορεί να αποδεχτεί και να συμβιβαστεί με την απόρριψη στον έρωτα και όταν βιώσει την «χυλόπιτα» στα ερωτικά του, τότε θα θελήσει πάση θυσία να πάρει την εκδίκησή του! Πώς θα το πετύχει αυτό; Θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει να κάνει το άτομο που θέλει να τρέχει από πίσω του και στη συνέχεια να του ρίξει ο ίδιος χυλόπιτα! Ένας Σκορπιός έχει την ικανότητα να το πετύχει αυτό, χωρίς κανένα εμπόδιο!

Τοξότης
Η αλήθεια είναι ότι ένας Τοξότης δύσκολα τρώει ερωτική χυλόπιτα και αυτό συμβαίνει γιατί βαριέται τόσο πολύ γρήγορα, που δεν προλαβαίνει να δεχτεί απόρριψη, είναι ο πρώτος που την δίνει. Βέβαια επειδή σε αυτή τη ζωή γευόμαστε όλες τις εμπειρίες, ακόμα και της ερωτικής ήττας, ο Τοξότης σε δεδομένη στιγμή, θυμώνει, νευριάζει όμως πολύ γρήγορα πάει για άλλα, νέα ερωτικά παιχνίδια! Φιλοσοφεί τις καταστάσεις και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι που άλλοτε κερδίζεις και άλλοτε χάνεις.

Αιγόκερως
Η φωνή της λογικής δεν επιτρέπει σε έναν Αιγόκερω να παρεκτραπεί και να πέσει στα πατώματα για μία ερωτική απόρριψη που δέχτηκε. Ωστόσο, η ανάγκη του για εξουσία – ακόμα και στον έρωτα – τον κάνει να νιώθει μεγάλη ήττα τις στιγμές που χάνει στο ερωτικό παιχνίδι! Δεν θα δείξει το πόσο απογοητεύτηκε, θα εκφράσει ψυχρότητα και αδιαφορία, ωστόσο θα τα βάλει με τον εαυτό του ότι δεν χειρίστηκε σωστά τις καταστάσεις και θα αλλάξει τακτική για να μην πέσει ξανά στα ίδια λάθη!

Υδροχόος
Ο Υδροχόος παίζει πάντα ανάμεσα σε φιλία και σε έρωτα και όταν δεν του κάθεται «σχέση» με την μορφή που θα θελε, τότε το γυρνά στο φιλικό και αυτό είναι κάτι που δεν του κοστίζει, ίσα – ίσα που το απολαμβάνει! Ο Υδροχόος δεν ξέρει τι πάει να πει ερωτική απόρριψη, δεν τρώει χυλόπιτες στα ερωτικά του και είναι της άποψης ότι ο έρωτας είναι ένα άναρχο συναίσθημα που κάνει την εμφάνισή του τυχαία και απρόβλεπτα και ότι δεν μπορούμε να το επιβάλουμε! Επομένως τις στιγμές που δεν έχει την δεδομένη ερωτική ανταπόκριση το «μυρίζεται» και το γυρνά στο φιλικό παιχνίδι!

Ιχθύς
Ένας Ιχθύς είναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσει ότι πήρε ερωτική απόρριψη. Τις περισσότερες φορές δικαιολογεί τις καταστάσεις, στήνει σενάρια με το μυαλό του ότι κάτι άλλο μπορεί να συμβαίνει και όχι ότι το άτομο που τον ενδιαφέρει απλά δεν έχει επιθυμία για αυτόν. Έτσι μένει κολλημένος περιμένοντας τον χρόνο να του δείξει τι πραγματικά συμβαίνει. Όταν χωνέψει για τα καλά ότι έφαγε ερωτική χυλόπιτα, ζει το ερωτικό του δράμα, μεγαλοποιεί το γεγονός, όμως την μία μέρα μπορεί να τον δεις να κλαίει για την ερωτική κατάσταση που δεν του έκατσε, την άλλη όμως μπορεί ξαφνικά να ερωτοχτυπηθεί κεραυνοβόλα από ένα νέο πρόσωπο!

Πηγή: athensmagazine.gr
[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...