Το νέο iPhone 7 είναι εδώ, έχει διπλή κάμερα και είναι αδιάβροχο


Για ακόμη μια φορά, η Αpple παρουσιάζει βελτιωμένο μοντέλο και θέλει να σαρώσει την αγορά


Η ουρά που σχημάτιζαν οι δημοσιογράφοι και όσοι είχαν πρόσκληση για το σημερινό event της Apple ήταν από νωρίς πολύ μεγάλη. Η αναμονή για τα νέα χαρακτηριστικά του καινούργιου iPhone είχε προκαλέσει πολλές διαρροές και συζητήσεις για τo αν o κολοσσός μπορεί ακόμη, μετά από 6 μοντέλα, να συναρπάσει και να δώσει καινούργια πράγματα στο κοινό του.

Η Amazon φέρεται να «πρόδωσε» τις αλλαγές στη νέα συσκευή δημοσιεύοντας λίγο πριν επίσημη παρουσίαση φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, μια ακόμη «γκάφα» έδωσε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, αυτή τη φορά μέσω Twitter.

1

2

3

Λίγο μετά, έγινε και επισήμως η παρουσίαση με τον Tim Cook να ανεβαίνει το πόντιουμ και να αποκαλύπτει τις καινοτομίες.

Το καινούργιο iPhone έχει αρκετά ταχύτερο επεξεργαστή, αλλά η βασική του βελτίωση είναι στην φωτογραφική μηχανή. Τα παλιότερα μοντέλα είχαν μόνο ένα φακό στο πίσω μέρος, αλλά η νέα έκδοση διαθέτει ένα σύστημα διπλού φακού, που θα είναι διαθέσιμο στο μεγαλύτερο iPhone 7 Plus. Η κάμερα σε αυτή την έκδοση θα είναι 12 mega-pixel. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει πιο καθαρές, φωτεινές φωτογραφίες με καλύτερη δυνατότητα ζουμ χωρίς υποβάθμιση της ποιότητας.

Επιπλέον θα έχει δυνατότητα για ασύρματα ακουστικά, για πρώτη φορά στερεοφωνικά ηχεία, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη μπαταρία, θα είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη και θα έχει μερικά ακόμη updates που αναμένεται να ανακοινωθούν αναλυτικά μέσα στη μέρα.

 

1

2

3

4

1

2

3

Πηγή: lifo.gr
[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...