40 Πίτμπουλ διασώζονται από εγκαταλελειμμένο σπίτι και τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

pits

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερα συγκινητικό με τα πίτμπουλ.


Αν και συχνά στιγματίζονται και χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνα, είναι εξίσου ικανά να είναι τόσο γλυκά και τρυφερά όπως ένα οποιοδήποτε άλλο σκυλάκι.

Στην πραγματικότητα, έχουν δείξει ξανά και ξανά ότι μπορούν να είναι υπάκουα και ευγενικά, ακόμα και μετά από παραμέληση ή κακοποίηση.

Αν και απόψεις του καθενός είναι διαφορετικές, είναι αναμφισβήτητο το ότι δεν υπήρχε τίποτα τρομακτικό σε αυτά τα πίτμπουλ που βρέθηκαν στη λίμνη Mathews, στην California, εκτός από τις συνθήκες στις οποίες έμεναν!

Εγκαταλελειμμένα από τον ιδιοκτήτη τους σε ένα απίστευτα βρώμικο σπίτι, τα σκυλιά αγωνίζονταν για τη ζωή τους μέχρι που ανακαλύφθηκαν από τις υπηρεσίες των ζώων.

Αλλά τώρα που βρέθηκαν, έχουν μπει σε ένα πρόγραμμα για να αποκτήσουν το ιδανικό τους βάρος.

Δείτε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για την οδυνηρή ιστορία τους.

Με αφορμή την άσχημη μυρωδιά που προέρχονταν από ένα σπίτι στη γειτονιά, ένας κάτοικος στη λίμνη Mathews κάλεσε τις τοπικές αρχές.

Η ομάδα προστασίας των ζώων κλήθηκε για να εξερευνήσει το σπίτι, και αυτό που βρήκαν στο εσωτερικό του ήταν πραγματικά αηδιαστικό.

Το σπίτι ήταν εντελώς βρώμικο.

“Μιλάμε για μια σκηνή από τη Σιωπή των Αμνών”, εξήγησε ο JohnWelsh στο NBC Los Angeles. “Ήταν η μυρωδιά του θανάτου.”

Μέσα σε όλο αυτό το χάος βρήκαν 40  υποσιτισμένα πίτμπουλ.

Τα 11 από αυτά είχαν πεθάνει μέσα στο σπίτι, ενώ ένα άλλο “έφυγε” λίγο μετά τη διάσωση.

Όπως αποδεικνύεται, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν στη φυλακή για διακίνηση ναρκωτικών και η σύζυγός του έλειπε, ενώ κανένας δεν γνώριζε τα ίχνη της.

Δεδομένου ότι υπήρχαν τόσα πολλά σκυλιά ίδιας ράτσας, οι ιδιοκτήτες πιθανόν να τα χρησιμοποιούσαν για αναπαραγωγή, πριν τα εγκαταλείψουν στο σπίτι.

Μερικά από αυτά τα καημένα σκυλιά ήταν τόσο λεπτά και αδύναμα που έπρεπε να τα σηκώσουν για να τα βγάλουν έξω από το σπίτι.

Κάποια ήταν φοβισμένα, ενώ άλλα ήταν τόσο ενθουσιασμένα όταν είδαν καινούργια πρόσωπα, που έσπευσαν να τους δώσουν αγάπη.

Μετά που αυτά που είχαν περάσει, τα σκυλιά έλαβαν άμεσα την αντίστοιχη περίθαλψη.

Τα σκυλιά είχαν μπει σε ένα πρόγραμμα διατροφής που τα βοηθούσε να πάρουν βάρος.

Και μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά!

Δείχνουν πολύ πιο υγιή και σίγουρα πιο παχουλά!

Τώρα που τα σκυλιά είναι σε ένα ασφαλές βάρος, το επόμενο βήμα για την υπηρεσία είναι να προσπαθήσει τους βρει ένα σπίτι.

Μερικά από τα σκυλιά ακόμα δεν έχουν κοινωνικοποιηθεί και έχουν μια δικαιολογημένη τάση προς φυγή, μετά από όλα όσα έχουν περάσει.

Αλλά η υπηρεσία προσπαθεί να τους δώσει όλη την αγάπη και τη στοργή που στερήθηκαν, έτσι ώστε να είναι σε θέση να εγκλιματιστούν ομαλά στα νέα τους σπίτια.

διαφορετικό [ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...