Ο ορισμός του chic & classy είναι το σπίτι της Γιώτας Τριγώνη- Όταν η πολυτέλεια ισορροπεί τη φινέτσα του κλασσικού

Μπορεί να µοιράζει τον χρόνο της µεταξύ Ελλάδας, Κωνσταντινούπολης και Λίχτενσταϊν –κυρίως λόγω επαγγελµατικών υποχρεώσεων–, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εµπόδιο στο να δηµιουργήσει το σπίτι των ονείρων της. Η διάσηµη οδοντίατρος υποδέχτηκε το YOU στους καλόγουστους χώρους του και φωτογραφήθηκε µε χαµόγελο ανάλογο εκείνων για τα οποία έχει κερδίσει πολλά… παράσηµα στην καριέρα της.


o6

Μια εντυπωσιακή τριώροφη µονοκατοικία στο Πανόραµα της Βούλας αποτελεί εδώ και περίπου 6 χρόνια χρόνια το προσωπικό «καταφύγιο» της Γιώτας Τριγώνη, της γοητευτικής οδοντιάτρου, που φροντίζει τα περισσότερα από τα πιο λαµπερά χαµόγελα της ελληνικής showbiz, αλλά και µετόχου γνωστής ξενοδοχειακής µονάδας στην Κωνσταντινούπολη.

o1

Με θέα τη θάλασσα και µε την πολυτέλεια εµφανή σε κάθε γωνιά της, απόλυτα εναρµονισµένη µε το δικό της προσωπικό γούστο, η κατοικία είναι ό,τι ονειρευόταν από µικρό παιδί. «Ολοκλήρωσα το σπίτι πριν από 6 χρόνια και είναι το ησυχαστήριό µου! Επειδή η καθηµερινότητα είναι γεµάτη από υποχρεώσεις και ταξίδια περιµένω πώς και πώς τη στιγµή που θα βρεθώ εδώ για να απολαύσω αυτήν τη µαγική θέα και την απόλυτη ησυχία», εξοµολογείται η ίδια στο YOU, συµπληρώνοντας ότι αγαπά ιδιαίτερα την αρχιτεκτονική του. Στο µεσαίο επίπεδο ξεχωρίζουν το σαλόνι και η τραπεζαρία, µε το λευκό της µανόλιας και το µπεζ να δίνουν µια ξεχωριστή αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο.

o2

 

Δερμάτινα έπιπλα, ακριβά χαλιά, λεπτομέρειες από μάρμαρο και καλόγουστα φίνα υφάσματα δίνουν το στοιχείο της κλασσικής κομψότητας στη διακόσμηση του chic σπιτιού της Γιώτας Τριγώνη. Με μια νότα αναγεννησιακής κομψότητας από τη μία και πολυτέλεια που αγγίζει τα όρια της χλιδής, ο προσωπικός χώρος της διάσημης οδοντιάτρου ταξιδεύει κάθε φιλοξενούμενο σε μια εποχή που φέρνει στο νου ανάκτορα.

«Όλες οι γωνιές είναι ιδιαίτερες για µένα και γι’ αυτόν το λόγο κάθε όροφος του σπιτιού έχει τη δική του θέα και ενέργεια. Μάλιστα, έχω επιλέξει έπιπλα και αντικείµενα από όλον τον κόσµο, µεγάλης συναισθηµατικής αξίας, αφού κάθε φορά που τα αντικρίζω µε “ταξιδεύουν” πίσω στον χρόνο και σε ξεχωριστές αναµνήσεις που θέλω να κρατήσω για πάντα στο µυαλό και στην καρδιά µου», αποκαλύπτει εκείνη, η κρεβατοκάµαρα της οποίας στον τρίτο όροφο «κόβει» την ανάσα τόσο µε τα επιβλητικά έπιπλα όσο και µε τη µαγευτική θέα στη θάλασσα.

o3

«Έχω ζήσει πολλές σηµαντικές στιγµές σε αυτό το σπίτι τα τελευταία χρόνια, µου είναι δύσκολο να αποµονώσω µόνο µία», λέει ξεχωρίζοντας, όµως, στην καρδιά της ορισµένα από τα αντικείµενα που συναντά κάποιος εδώ, όπως ένα πιστόλι-αντίκα που έχει τοποθετήσει σε ειδική προθήκη αλλά και δύο καλαίσθητα φανάρια… παράσηµα ενός αξέχαστου ταξιδιού στην Ταϊλάνδη.

o4

Το µπάνιο σε κάθε σπίτι είναι ένας πολύ σηµαντικός χώρος και στην περίπτωση της όµορφης οδοντιάτρου, που διαπρέπει µε το δικό της οδοντιατρείο στο Λίχτενσταϊν, είναι λειτουργικό και ειδικά διαµορφωµένο σε ένα µικρό spa, που της προσφέρει ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης. Η κουζίνα πάλι, που βρίσκεται σε ένα ξεχωριστό σηµείο του τριώροφου σπιτιού, είναι επίσης στις ίδιες αποχρώσεις ακολουθώντας πάντα τη φιλοσοφία της αρχιτεκτονικής ολόκληρης της κατοικίας, αν και, όπως µας επισηµαίνει η φιλόξενη οικοδέσποινα, την χρησιµοποιεί για να µαγειρεύει κάθε φορά που την επισκέπτονται αγαπηµένοι της φίλοι.

o5

Αγαπημένος χώρος της Γιώτας Τριγώνη και η κουζίνα. Το minimal δωμάτιο του σπιτιού ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα, χάρη στην απλότητα της διαρρύθμισης του.

«Το σπίτι αυτό είναι το καταφύγιο µου. Περιµένω να έρθει κάθε µέρα η ώρα να απολαύσω την θέα της θάλασσας και την απόλυτη ησυχία».

o7

 

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...