Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας: Εκλογές, αν ήταν δυνατό και σήμερα!”

Το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για προσφυγή στις κάλπες επανέλαβε στην ραδιοφωνική συνομιλία που είχε σήμερα ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, με…

τον δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη στον ρ/σ “Στο Κόκκινο”.

“Εκλογές, αν ήταν δυνατό και σήμερα!

Η κοινωνία έχει χάσει πλέον κάθε ελπίδα από την σημερινή κυβέρνηση και οι κυβερνώντες έχουν απωλέσει κάθε αξιοπιστία.

Μία κυβέρνηση που έχει διανύσει σχεδόν το πρώτο μισό της θητείας της, δεν τήρησε τίποτα από όσα υποσχέθηκε και μας ξαναγύρισε στην ύφεση κρίνεται μόνο ως ανίκανη και εθνικά επικίνδυνη”, τόνισε ο Κ.Γκιουλέκας.

“Το μήνυμα που εκπέμπει η Νέα Δημοκρατία και αυτό που θα ακουστεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο βήμα της ΔΕΘ είναι ότι υπάρχει εναλλακτική λύση.

Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, εμείς πιστεύουμε στις επενδύσεις. Πιστεύουμε στην δημιουργία ενός υγιούς φορολογικού περιβάλλοντος, μακριά από υπερφορολόγηση και φοροεπιδρομές, το οποίο σταδιακά θα μειώσει και τα βάρη από τις πλάτες των συμπολιτών μας. Όπως είχε ξεκινήσει μια πορεία του 2014, η οποία ανακόπηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν είχε μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες, όταν είχε μειωθεί ο ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30%, όταν είχε μειωθεί η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης.

Η Ελλάδα ξαναγύρισε πολύ πίσω και τώρα γίνεται ένας αγώνας να ξαναβρεθούμε εκεί που βρισκόμασταν τον Δεκέμβριο του 2014.  Δεν σημαίνει, όμως, ότι αφού αυτοί γύρισαν την Ελλάδα και τη βούλιαξαν στην ύφεση, δεν μπορεί κανένας άλλος να κάνει κάτι διαφορετικό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Loading...
Διαφ.

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...