Όταν η απλότητα συνάντησε την πολυτέλεια: Το εργένικο σπίτι του Φαίδωνα Κεφαλέα είναι ο ορισμός της φινέτσας!

Ο Φαίδωνας Κεφαλέας, ο κούκλος πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη άνοιξε το σπίτι του και μας εντυπωσίασε με το γούστο και την καλαισθησία που χαρακτηρίζει τον προσωπικό του χώρο. Προσεγμένη διακόσμηση, φινετσάτα αντικείμενα με πινελιές ακριβής πολυτέλειας στα έπιπλα χαρακτηρίζουν το φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα του.


kef1

Ζεστό και πρακτικό, φανερώνει ότι ο Φαίδωνας υποδέχεται πολύ συχνά τις παρέες του, αφού του αρέσει να δημιουργεί στο σπίτι ζεστή ατμόσφαιρα για κάθε επισκέπτη που θέλει να αισθάνεται άνετα. Οι βολικοί καναπέδες και το κτιστό τζάκι δημιουργούν σε όποιον μπαίνει στο σπίτι μία οικειότητα με το χώρο, για να μην… του κάνει καρδιά να φύγει!

kef2

Από τα λίγα στοιχεία που φανερώνουν πως πρόκειται για εργένικο διαμέρισμα είναι η τεράστια κάβα του παρουσιαστή. Βιβλία, ταινίες και cd κάνουν φανερή την αγάπη του για την τέχνη, που απολαμβάνει όταν μένει μόνος του μετά από μία δύσκολη ημέρα.

kef3

Αυτό που κλέβει την παράσταση στο καλόγουστο διαμέρισμα είναι τα έργα τέχνης, οι πίνακες που έχει τοποθετήσει ο Φαίδωνας Κεφαλέας, λάτρης της μοντέρνας τέχνης και του μινιμαλισμού, όπως μαρτυρά η διαρρύθμιση του χώρου του.

kef4kef5

 

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...