Παρουσιάστηκε επίσημα το LG V20


To νέο smartphone της LG, το LG V20, με νέα χαρακτηριστικά και συνδυασμό των καλύτερων στοιχείων των δύο προηγούμενων κορυφαίων συσκευών της εταιρείας παρουσιάστηκε επίσημα.


Η νέα συσκευή είναι εξ ολοκλήρου μεταλλική και αποτελεί το πρώτο εξ ολοκλήρου μεταλλικό smartphone με αποσπώμενο πίσω κάλυμμα για εύκολη αντικατάσταση της μπαταρίας.

Το LG V20 διατηρεί την διπλή οθόνη του προηγούμενου μοντέλου, με τη δεύτερη όμως να είναι μεγαλύτερη, με διπλάσια φωτεινότητα και βελτιωμένη αντίθεση.

Διαθέτει επίσης τον 64bit quad-core Qualcomm Snapdragon 820 SoC με επεξεργαστή γραφικών Adreno 530 GPU, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο UFS 2.0 και δυνατότητα επέκτασης με microSD έως 2TB, καθώς και αποσπώμενη μπαταρία 3200mAh με υποστήριξη της τεχνολογίας Quick Charge 3.0 για ταχύτατη φόρτιση.

Επίσης έχει ενσωματωμένο 32bit HiFi Quad DAC, για εξαιρετική ποιότητα ήχου με χρήση ανάλογων ακουστικών (συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο) και δυνατότητα ρύθμισης του ήχου σε 75 επίπεδα.

Η κύρια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 16MP, ενώ η δευτερεύουσα αισθητήρα 8MP. Στην πίσω πλευρά η κάμερα έχει διπλό αισθητήρα με το βάρος να πέφτει στις ευρυγώνιες λήψεις.

 

Όπως είναι ήδη γνωστό το LG V20 είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat καθώς και το πρώτο που υποστηρίζει τη νέα λειτουργία In Apps, για πραγματοποίηση αναζήτησης μέσα στις εφαρμογές της συσκευής από το Google Search.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο στην Κορέα και λίγο αργότερα στις υπόλοιπες αγορές, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η τιμή του.

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...