Νέα Pixel phones και άλλες ανακοινώσεις από την Google τον Οκτώβριο


Η Google σε event στις 4 Οκτωβρίου αναμένεται να παρουσιάσει δύο Pixel phones – τα οποία θα αντικαταστήσουν τη σειρά Nexus -, το 4K Chromecast και το Daydream VR headset.


Το πρόγραμμα συσκευών Nexus που ξεκίνησε το 2010 φτάνει στο τέλος του, ενώ τη θέση τους θα πάρει η σειρά συσκευών Pixel, σύμφωνα με το Android Police, με κατασκευαστή την HTC, για άλλη μια φορά.

Τα φετινά Sailfish και Marlin αναμένεται να μετατραπούν σε Pixel και Pixel XL, αντίστοιχα, με τις δύο συσκευές να είναι πανομοιότυπες με εξαίρεση το διαφορετικό μέγεθος της οθόνης.

Ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος και στις δύο συσκευές θα είναι λίγο παραπάνω χρηστικός, με περισσότερες λειτουργίες, ενώ και στα δύο θα υπάρχει προ-εγκατεστημένο λογισμικό της Google όπως το Google Assistant.

Πέρα όμως από τα δύο νέα smartphones η Google φέρεται έτοιμη να προχωρήσει και σε πρόσθετες ανακοινώσεις συσκευών. Αυτές αναμένεται να είναι το Google Home, η εκδοχή της εταιρείας για το Daydream VR headset και ένα νέο 4K Chromecast.

Η νέα έκδοση του Chromecast αναμένεται να ονομαστεί Chromecast Plus ή Chromecast Ultra και ανάμεσα στις βελτιώσεις που θα φέρει θα είναι και η ικανότητα προβολής περιεχομένου σε ποιότητα 4K. Το Daydream είναι η πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας για το περιβάλλον Android και όπως είχε προαναγγελθεί την περασμένη άνοιξη πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του το φθινόπωρο. Επιπλέον, στις 4 Οκτωβρίου η Google αναμένεται να παρουσιάσει και το δικό της headset, πιθανότατα με την ονομασία Daydream View.

Το Google Home, άλλη μία συσκευή που είχε ανακοινωθεί στο I/O την περασμένη άνοιξη, αναμένεται επίσης να κάνει το ντεμπούτο της στις 4 Οκτωβρίου. Στην καρδιά του Home θα βρίσκεται φυσικά ο ψηφιακός βοηθός Assistant. Τέλος, στο επικείμενο event της Google δεν αποκλείεται να δούμε και δύο νέα έξυπνα ρολόγια με λειτουργικό σύστημα Android Wear.

Πηγή: pestaola.gr

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...