13 Επτασφράγιστα Μυστικά από τα Παρασκήνια της Ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι» που οι Παραγωγοί Δεν θέλουν να Ξέρεις!


Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι ήταν ένα βιβλίο που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και όλοι είχαν αγωνία ποιοι ηθοποιοί θα ενσάρκωναν τον Christian Grey και την Anastasia Steele. Και τελικά έγινε το τέλειο κάστινγκ ηθοποιών με τον Jamie Dornan και την Dakota Johnson. Πρόσφατα δημοσιεύτηκε το τρέιλερ της συνέχειας της πρώτης ταινίας, αλλά ας μάθουμε κάποια άγνωστα γεγονότα, που έγιναν στα παρασκήνια της ταινίας που έσπασε τα ταμεία.

Loading...
Διαφ.

1. Η Dakota Johnson πήρε κάποια πράγματα από τα σκηνικά ως σουβενίρ! Πήρε ένα μαστίγιο και μερικά εσώρουχα. Είχε δηλώσει ότι τα εσώρουχα ήταν πολύ άνετα, για να τα αφήσει πίσω!

1

2. Ο Jamie Dornan αποκάλυψε ότι έκανε αρκετή έρευνα για αυτή την ταινία. Για να καταλάβει τον Christian Grey, ο Jamie επισκέφτηκε ένα ιδιωτικό μπουντρούμι του σeξ.

2

3. Χρησιμοποιήθηκαν ειδικές κάμερες που τις χειρίζονταν εξ αποστάσεως για τις καυτές σκηνές, ώστε οι ηθοποιοί να νιώθουν άνετα.

3

4. Η σκηνοθέτης άφησε την Dakota και τον Jamie να κινηματογραφήσουν όλες τις σκηνές στο διάσημο «κόκκινο δωμάτιο» την τελευταία εβδομάδα παραγωγής. Δήλωσε ότι έτσι οι ηθοποιοί θα ένιωθαν πιο άνετα μεταξύ τους.

4

5. Η Dakota ζήτησε από τους γονείς της Don Johnson και Melanie Griffith να μη δουν την ταινία. Πίστεψε ότι ήταν παράξενο και ακατάλληλο να την δουν.

5

6. Η Dakota τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όταν ο Jamie το παράκανε σε μια σκηνή.

6

7. Η Dakota περνούσε αρκετές ώρες στη καρέκλα της μακιγιέρ, επειδή έπρεπε να καλύψει όλα τα τατουάζ της.7

8. Κάθε ηθοποιός είχε στη διάθεσή του μόνο 5 μέρες για να μάθει τα λόγια του.

8

9. Ο Jamie δήλωσε ότι το χειρότερο μέρος των γυρισμάτων ήταν ότι έπρεπε να ξυρίζεται καθημερινά, καθώς κανονικά έχει γένια. Αν και χάρηκε που δεν έπρεπε να ξυρίσει και το στήθος του!

9

10. Όλα τα έπιπλα και αξεσουάρ στο Κόκκινο Δωμάτιο του Christian φτιάχτηκαν κατά παραγγελία από την παραγωγή. Ο εξοπλισμός είναι ακριβής με αξεσουάρ BDSM.

10

11. Η πρώτη φορά που η Anastasia βλέπει το Κόκκινο Δωμάτιο, ήταν στην πραγματικότητα και η πρώτη φορά που η Dakota το αντίκρισε. Η σκηνοθέτης ήθελε η αντίδρασή της να είναι 100% αυθεντική.

11

12. Θεωρείται η δεύτερη μεγάλη ταινία που βασίζεται σε φαντασία θαυμαστών. Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι βασίζεται στο Twilight!

12

13. Η Angelina Jolie είχε την ευκαιρία να σκηνοθετήσει την ταινία, αλλά απέρριψε την πρόταση.

13

Credit: diply.com[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...