Σπίτι στο ενοίκιο: Όλα όσα δεν πρέπει να κάνετε

Όσοι από εσάς μένετε σε σπίτι με ενοίκιο πρέπει να δίνετε προσοχή στον τρόπο που θα διακοσμήσετε το σπίτι σας. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε για να μην…

Loading...
Διαφ.

επιβαρύνετε αργότερα την τσέπη σας. Δείτε ποια έπιπλα και διακοσμητικά πρέπει να αποφύγετε και τι να πάρετε στη θέση τους.

Βαριά αντικείμενα

Αν έχετε σκοπό να μείνετε σε ένα σπίτι που νοικιάζετε για πολλά χρόνια, τότε μπορείτε να τολμήσετε να αγοράσετε το βαρύ σιδερένιο γραφείο που δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας. Αν όμως αλλάζετε σπίτι τακτικά, τότε καλό θα ήταν να αγοράσετε έπιπλα που να μετακινούνται εύκολα και να μην χρειάζεται να προσλαμβάνετε κάθε φορά και μεγαλύτερη μεταφορική εταιρία.

Γωνιακοί καναπέδες

Οι γωνιακοί καναπέδες είναι πολλοί ωραίοι αλλά δυστυχώς δεν ταιριάζουν σε κάθε είδους διακόσμηση και σε κάθε σπίτι. Αν μετακομίζετε συχνά τότε καλό θα ήταν να αποφύγετε να αγοράσετε τέτοιους, αφού λόγω όγκου και διαρρύθμισης μπορεί να μην ταιριάζουν ή να μη χωράνε στο επόμενο σπίτι που θα πάτε. Αγοράστε λοιπόν έναν απλό τριθέσιο καναπέ και μερικές πολυθρόνες που ξέρετε σίγουρα πως θα ταιριάζουν όπου και να πάτε.

Πολλές τρύπες στους τοίχους

Το να κάνετε 1-2 τρύπες για να κρεμάσετε έναν πίνακα σε κάθε δωμάτιο δεν είναι σοβαρή υπόθεση. Αλλά το να κάνετε 30 τρύπες για να βάλετε μια βιβλιοθήκη ή ραφιέρα στον τοίχο σας είναι κάτι το απαγορευτικό σε ενοικιαζόμενα σπίτια. Προτιμήστε να πάρετε απλά έπιπλα και βιβλιοθήκες που μεταφέρονται εύκολα από σπίτι σε σπίτι.

Πηγή[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...