Αποκάλυψη: Άγριος καβγάς Μενεγάκη-Σπυροπούλου στα παρασκήνια -Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια

«Καζάνι που βράζει» είναι μια επιεικής έκφραση για να περιγράψει κανείς το κλίμα στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha τις τελευταίες ημέρες καθώς επέστρεψαν όλα τα στελέχη στα γραφεία τους. Για τις τρεις κυρίες του σταθμού, την Ελένη Μενεγάκη, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, το «καλημέρα» εξελίχθηκε σε έναν καυγά μεγατόνων παρουσία του Δημήτρη Κοντομηνά.

Διαφ.
Loading...

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των γενικότερων ανακατατέξεων που μοιραία φέρνουν οι εξελίξεις με τις τηλεοπτικές άδειες. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, έχοντας βέβαια δηλώσει ανοιχτά την πρόθεσή του  να σώσει  το σταθμό, αλλά και να διατηρήσει το προσωπικό τους, έχει διαρκείς συνομιλίες με εκείνους που θεωρεί ανθρώπους-κλειδιά. Γι΄αυτό και κάλεσε και τις τρεις γυναίκες που αποτελούν άλλωστε τα βαριά πυροβολικά του σταθμού.

sioiΜόλις ο Κοντομηνάς ξεκίνησε να αναλύει τα σενάρια για το μέλλον, με την Ελένη να υπερθεματίζει, όπως αναφέρει το ciao, οι αντιδράσεις ήταν άμεσες. Πρώτη μάλιστα αντέδρασε η Κωνσταντίνα, η οποία εξέφρασε τις αντιρρήσεις της απ ευθείας στον Κοντομηνά αποφεύγοντας να μιλήσει στη Μενεγάκη. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την «ωραία Ελένη», η οποία έσπευσε να αποσαφηνίσει πως έχει και επίσημα λόγο στο πρόγραμμα του σταθμού. Η Κωνσταντίνα φέρεται να αντιπρότεινε το σενάριο, αυτό δηλαδή της μεταφοράς του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στην καθημερινή  πρωινή ζώνη του σταθμού, κάτι που εξόργισε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την έκανε να αμυνθεί έντονα, λέγοντας ότι επαναφέρει ένα θέμα που είναι λήξαν.  Οι λεπτομέρειες των όσων ειπώθηκαν από εκείνο το σημείο και μετά είναι δύσκολο να μεταφερθούν, πάντως όλοι κάνουν λόγο για έναν έντονο καβγά ανάμεσα στις τρεις τους με τη μια να εκτοξεύει κατηγορίες στην άλλη.

spiiiΠηγή:ciao

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...