Αθερίδης-Καρύδη απορούν: «Ενδιαφέρεται κανείς αν είμαστε ζευγάρι με όσα γίνονται γύρω μας;»Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης με αφορμή τη νέα τους θεατρική δουλειά «Το ψέμα» στο Μικρό Παλλάς, έδωσαν μία κοινή συνέντευξη. 

Διαφ.
Loading...


Οι δύο ηθοποιοί, που είναι ζευγάρι στη ζωή, απάντησαν στην realnews, σχετικά με το εάν ισχύουν τελικά οι 00004000 ήμες ότι έχουν παντρευτεί.

«Μετά από αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός (σ.σ.: γελάει). Μα, ενδιαφέρεται κανείς αν είμαστε ζευγάρι με όσα γίνονται γύρω μας;» είπε η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης σημείωσε «Δεν παίξαμε ποτέ κρυφτό, απλώς δεν θεωρήσαμε ότι έπρεπε να το δηλώσουμε». «Με θυμάσαι να είχα μιλήσει ποτέ για κάποια σχέση μου Ποτέ! Βγήκε χαλαρά σε μια κουβέντα και τέλος! Δεν μας αφορά να μιλάμε για τα προσωπικά μας. Έχουμε μια ταινία και ένα θεατρικό να προωθήσουμε» δήλωσε η Σμαράγδα Καρύδη τονίζοντας «Και τι θες Να ασχοληθούμε με αυτά; Ο Θοδωρής δεν τα διαβάζει ποτέ κι εγώ, όταν τα μαθαίνω, γελάω με την εφευρετικότητα κάποιων. Είμαστε πολύ καλά μαζί κι αυτό είναι η μόνη αλήθεια. Ότι παντρευτήκαμε είναι ψέμα, όπως και πολλά άλλα. Βαριέμαι ακόμα και να διαψεύσω τις ειδήσεις αυτές! Περνάμε μια χαρά έτσι!».

Πηγή: www.iefimerida.gr/ | Tο διαβάσαμε εδώ

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...