Ποιος συνεργάτης της Μενεγάκη δηλώνει: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η επόμενη Μεναγάκη!»Σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΑΡΤ 90,6 FM, ο γνωστός τραγουδιστής και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή μίλησε μεταξύ άλλων για την Ελένη, τον Αρναούτογλου, τον φίλο του Γιάννη Βαρδή και την Κατερίνα Καινούργιου. Δείτε τι είπε ο Γιώργος Λιανός στον Λάζο Μαντικό:

Για Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι ντόμπρα γυναίκα! Με έπεισε με την ντομπροσύνη της μέσα σε 5 δευτερόλεπτα να μπω στην εκπομπή της. Είναι αντράκι! Έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της εδώ και 20 χρόνια στην τηλεόραση και μόνο να μάθεις έχεις από την Ελένη!»

Για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι μεγάλο σχολείο για εμένα! Είχα την πρώτη πρόταση από τον ίδιο να μπω στα τηλεοπτικά τότε στον «όμορφο κόσμο» αν και με έπεισε ο κουμπάρος μου να μην το κάνω τελικά και να πάω στο τότε πρωτοεμφανιζόμενο show για την ελληνική τηλεόραση, «X Factor»! Με τον Γρηγόρη έχουμε μια χημεία μυστήρια την οποία την ανακαλύψαμε στο ραδιόφωνο και νομίζω ότι θα έχουμε συνέχεια. Ο ένας πασάρει και ο άλλος καρφώνει στο ραδιόφωνο!»Για Γιάννη Βαρδή: «Ο Γιάννης Βαρδής είναι συνεργάτης και φιλαράκι. Νομίζω είμαστε 7 χρόνια μουσικά μαζί η οποία έχει γίνει μια φιλία χρόνων που κατέληξε και σε κουμπαριλίκι. Έχει βαπτίσει τον μικρό μου τον γιο! Θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι και ας μην είμαστε μουσικά μαζί στη δουλειά»

Για Κατερίνα Καινούργιου: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια τεράστια φυσιογνωμία στον χώρο της τηλεόρασης. Νομίζω ότι είναι η επόμενη Ελένη Μεναγάκη!» (Γέλια)

πηγη

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...