Οι… υπερθεματιστές του κιτρινισμού…

Οι δύο δαιμόνιοι ρεπόρτερ του STAR και του ALPHA με τις περούκες, προφανώς ήταν αποφασισμένοι -αυτοβούλως ή κατόπιν διαταγής των αφεντικών τους- να στήσουν «θέμα» για τις δήθεν άσκοπες βόλτες και τη…χλιδή στη Νέα Υόρκη την οποία υποτίθεται ότι απολάμβανε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Στα Μέσα της λεγόμενης κοινωνικής δικτύωσης είχαν προλειάνει το έδαφος, 24ωρα πριν, κατηγορώντας τον Νίκο Παππά ότι πρόκειται να κάνει βόλτες στη Νέα Υόρκη, δίχως πρόγραμμα, δίχως ατζέντα, αλλά αντίθετα θα κάνει ψώνια και θα τρώει, την ώρα που οι εργαζόμενοι στα κανάλια χάνουν τις δουλειές τους. Δηλαδή τον κατηγορούσαν εκ προοιμίου ότι θα κάνει διακοπές με χρήματα του ελληνικού λαού…

Πέραν όλων των άλλων που θα κριθούν από την Δικαιοσύνη, οι δύο ρεπόρτερ όμως απέκρυψαν ενσυνείδητα ότι την Παρασκευή, 16/9/2016, ο Νίκος Παππάς συναντήθηκε στην Ουάσινγκτον -στον Λευκό Οίκο- με τον αναπληρωτή Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας (DNSA), αρμόδιο για τη διεθνή οικονομία, Ουόλι Αντεγέμο και με την υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Νάθαν Σιτς για το ζήτημα του αβίωτου δημοσίου χρέους και της στάσης του ΔΝΤ.

Τα σχετικά δελτία Τύπου υπήρχαν από τις 16/9/2016 το βράδυ και από το πρωί στις 17/9/2016 στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αλλά δεν απασχόλησαν ιδιαίτερα ούτε τους υπερθεματιστές, ούτε τους εμπρηστές της κοινής λογικής και της αντικειμενικής της ενημέρωσής μας.

Οι δύο ρεπόρτερ δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τις συναντήσεις του κ. Παππά στις ΗΠΑ, όπως ασφαλώς αγνόησαν και την ομιλία του στο Μοντρεάλ του Καναδά όπου και συμμετείχε στο forum «Global Progress (Παγκόσμια Πρόοδος) 2016», μια διοργάνωση που δικτυώνει προοδευτικά think tanks, πρωτοβουλίες, ινστιτούτα και κινήσεις από όλο τον κόσμο, όπου μίλησε με θέμα: «Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί και Εθνική Ευημερία σε ένα Παγκόσμιο Πλαίσιο» μαζί με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας, Sigmar Gabriel, τον επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Αυστραλίας, Bill Shorten, τον επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος της Νορβηγίας, Jonas Gahr Store, την υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εμπορίου της Σουηδίας, Ann Linde και την υπουργό Διεθνούς Εμπορίου του Καναδά, Chrystia Freeland.

Από τις 16 του μηνός επίσης είχε μεταβεί και η ηγεσία του ΥΠ.ΕΞ. στη Νέα Υόρκη, για την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, η οποία είχε δώσει το πρόγραμμα επαφών όλων των κυβερνητικών στελεχών, ενώ σήμερα τα ξημερώματα έφθασε κι πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Το «ρεπορτάζ» των δύο δαιμονίων με τις περούκες δεν περιλάμβανε τίποτα απ” όλα τα παραπάνω. Ο στόχος τους, αυτοβούλως ή κατόπιν διαταγών εκ της υπηρεσίας, ήταν αποκλειστικά οι κίτρινες και στημένες αποκαλύψεις ότι ο υπουργός που «φίμωσε» τα κανάλια των αφεντικών τους σπαταλούσε το χρήμα του λαού και έκοβε άσκοπες βόλτες στις ΗΠΑ…

Είπαμε να αλλάζει η γραμμή του αφεντικού, αλλά όχι κι έτσι. Κάτι τέτοια μαθαίνει η κοινωνία και μετά ενισχύσει την πεποίθησή της για τον αμερόληπτο ρόλο της δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ της διαπλοκής…

Δημήτρης Τρίμης, efsyn.gr[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...