Αυτό πόνεσε! Το κείμενο-φωτιά της Τζένιφερ Άνιστον που θα κάνει έξαλλη τη Τζολί: «Είμαι ικανοποιημένη και…»

«Πάγωσε» όλος ο πλανήτης από την είδηση του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ. Μπορεί οι περισσότεροι να είναι απογοητευμένοι, όμως υπάρχει ένα άτομο που έχει κάθε λόγο να χαίρεται!


Και αυτό δεν είναι άλλο από την πρώην σύζυγο του Μπραντ Τζένιφερ Άνιστον, η οποία 11 χρόνια μετά νιώθει τουλάχιστον δικαιωμένη.Όπως είναι γνωστό, ο Μπραντ Πιτ ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον ακόμη, όταν γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί και ο έρωτάς του γι’ αυτή ο λόγος για τον οποίο τη χώρισε.

Τώρα λοιπόν  η ιστορία επαναλαμβάνεται, η Άντζι έρχεται στη θέση της Τζεν και εκείνη «ανασαίνει ανακουφισμένη» νιώθοντας σε όλο της το μεγαλείο την έκφραση: «Έχει ο καιρός γυρίσματα»Σύμφωνα με το Us Weekly μάλιστα, η Άνιστον έκανε και το πρώτο σχόλιο μετά την αποκάλυψη του χωρισμού.

Ναι, αυτό σου κάνει το κάρμα» [That’ s karma for you] φέρεται να είπε η Τζένιφερ Άνιστον μόλις έμαθε της «τύχης τα γυρίσματα» ενώ σύμφωνα με την πηγή, «παραδέχτηκε ότι νιώθει κάπως ικανοποιημένη για τον χωρισμό του Μπραντ και της Αντζελίνα»

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...