14 διάσημες Ελληνίδες ντίβες που ο χρόνος δεν τους φέρθηκε και πολύ καλά


Τις δεκαετίες του 60, του 70 και του 80 έκαναν θραύση στον Ελληνικό Κινηματογράφο. Τότε ήταν νέες, λαμπερές και πανέμορφες , κανονικές ντίβες δηλαδή. Είχαν χιλιάδες θαυμαστές, λάμβαναν καθημερινά δεκάδες ερωτικά γράμματα και υπέγραφαν αυτόγραφα με το τσουβάλι . Φωτογραφίες τους ήταν διαρκώς στα εξώφυλλα του ημερήσιου και του περιοδικού τύπου.


Ο λόγος για τις ελληνίδες ηθοποιούς που δημιούργησαν στο απόγειο της καριέρας τους ιδιαίτερη αίσθηση στα ελληνικά καλλιτεχνικά δρώμενα. Ποιος δεν θυμάται το γλυκό πρόσωπο της Νόρας Βαλσάμη, την ιδιαίτερη μαγκιά της Μαίρης Χρονοπούλου και της Μπέτυς Αρβανίτη ή την τσαχπινιά της  Μάρθας Καραγιάννη;

Στο πέρασμα του χρόνου δεν ήταν λίγες αυτές που επέλεξαν να προβούν σε αισθητικές επεμβάσεις προκειμένου να διατηρήσουν αναλλοίωτη την ομορφιά τους. Τα αποτελέσματα ομολογουμένως είναι… αμφιβόλου ποιότητας. Άλλες πάλι επέλεξαν να αφήσουν τον χρόνο να κάνει  τη δουλειά του…Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο χαρακτηριστικές  περιπτώσεις Ελληνίδων ηθοποιών και σας τις παρουσιάζουμε!

 

Πηγή[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...