Αυτά είναι τα τατουάζ που θα σβήσουν οι Μπραντζελίνα μετά το διαζύγιο!

?Μπορεί το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί να έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία, ωστόσο, ο έρωτας που έζησαν ήταν, όχι μόνο δυνατός, αλλά και αποτυπωμένος στα κορμιά τους με τατουάζ, τα οποία τώρα, μάλλον, θα θελήσουν να σβήσουν!Τον περασμένο Φεβρουάριο, οπότε και υπήρχαν ξανά φήμες ότι χωρίζουν, οι δύο ηθοποιοί πήγαν στο διάσημο καλλιτέχνη της Ταϋλάνδης Ajarn Noo Kanpai, ο οποίος τους σχεδίασε σύμβολα και γράμματα που έχουν πνευματική και προσωπική αξία.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Τζολί επέλεξε τoν Kanpai. Το 2003, ο ίδιος της έκανε το τατουάζ που έχει στον ώμο της, με τις γεωγραφικές συντεταγμένες, που συμβολίζουν τα παιδιά της και το 2004 της έκανε άλλο ένα, χαμηλά στην πλάτη.

Δώδεκα χρόνια μετά, η 41χρονη σταρ και ο 52χρονος -μέχρι χθες- σύζυγός της, επέλεξαν να χτυπήσουν ένα πανομοιότυπο σχέδιο, με ιδιαίτερη σημασία και για τους δυο, αφού συμβολίζει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε η Αντζελίνα, δηλαδή, τη διπλή μαστεκτομή και την αφαίρεση ωοθηκών για να μην νοσήσει από καρκίνο.

«Τα τατουάζ που έκαναν αποτελούνται από πλέγματα με τις πυραμίδες στην κορυφή. Βοηθούν στο να δώσουν σε αυτόν που τα “φορά”, προστασία και υγεία», είχε αναφέρει, τότε, πηγή στο περιοδικό «Woman’s Day», τονίζοντας πως:

«Η Αντζελίνα είναι ένα πολύ πνευματικό άτομο, και ανέκαθεν πίστευε πως τα τατουάζ είναι κάτι περισσότερο από απλά σχέδια στο κορμί. Άποψη της ήταν πως έχουν πραγματικά κάποια σημασία, κάποια δύναμη και επιρροή πάνω της!».

Σε ένδειξη «συμπαράστασης», ο Μπραντ χτύπησε στο πλευρό του, με το ίδιο μελάνι, ένα παρόμοιο σύμβολο με αυτό της Αντζελίνα, τατουάζ το οποίο βρίσκεται ακριβώς κάτω από ένα άλλο που ήδη έχει και γράφει:

«Ζούμε, πεθαίνουμε, δεν ξέρουμε το γιατί, αλλά θα είμαστε μαζί!», φράση που, κατά τα δημοσιεύματα, αναφέρεται στην -πρώην πλέον- σύζυγό του. Επίσης, ο 52χρονος σταρ έχει γράψει τα ονόματα των παιδιών στο μπροστινό μέρος του μπράτσου, από τον Απρίλιο του 2015.

Μερικά από τα περίπου 30 τατουάζ που έχει στο κορμί της η 41χρονη σταρ:

Πηγή: Star.gr

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...