Παρουσιάστηκε το νέο iPhone 7 από την Apple (φωτό)H Apple παρουσίασε σήμερα το απόγευμα, στο San Francisco, το νέο iPhone 7 και το νέο Apple Watch 2.Να σημειωθεί ότι πριν την ανακοίνωση του Iphone έγινε ένα περίεργο… από τον επίσημο λογαριασμό της Apple στο Twitter για το iPhone 7, το οποίο έλεγε ότι το κινητό θα είναι αδιάβροχο. Το συγκεκριμένο tweet διαγράφηκε αμέσως.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου smartphone:

Η κάμερα του iPhone 7 έχει αισθητήρα 12MP 60% πιο γρήγορο με διάφραγμα 1.8f, ενώ θα είναι το πρώτο αδιάβροχο μοντέλο!

To νέο Apple Watch 2, το οποίο μεταξύ άλλων θα σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις Pokemon GO. 

Εμφανισιακά είναι το ίδιο με το πρώτο, ωστόσο θα είναι αδιάβροχο μέχρι 50 μέτρα και πλέον θα ονομάζεται Apple Watch Series 2. To συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει νέες λειτουργίες κολύμβησης, νέο επεξεργαστή 2 φορές πιο γρήγορος από το πρώτο Apple Watch, φωτεινότερη οθόνη, αλλά και ενσωματωμένο GPS.

Η τιμή του Apple Watch Series 2 θα ξεκινάει από 369$ ενώ το Apple Watch Series 1 με το νέο επεξεργαστή θα ξεκινάει από τα 269$ και θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο.Νωρίτερα ο Tim Cook μίλησε για το Apple Music και τους 17 εκατομμύρια συνδρομητές του αλλά και το AppStore και την τρομακτική ανάπτυξη που παρουσίασε τους 2 τελευταίος μήνες.

Επιπροσθέτως, ανακοινώθηκε ότι τo Super Mario Run είναι το νέο παιχνίδι που θα έρθει από τη Nintendo στις iOS συσκευές! Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο πριν τα Χριστούγεννα μέσα στο 2016 ενώ παράλληλα έχουν ετοιμαστεί και stickers “Super Mario” για τo iMessage.

H Apple παρουσίασε, επίσης, το νέο iWork, με το οποίο μπορείς να επεξεργάζεσαι αρχεία ταυτόχρονα με άλλους.

Πηγή: www.defencenet.gr | Tο διαβάσαμε εδώ


[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...