Έγκυος σύζυγος κοιτάζει με λαχτάρα το σπίτι των ονείρων της, αλλά δεν έχει ιδέα ότι ο άντρας της κρατάει τα κλειδιά.

1

Το 2013, ο Al και η  Lisa Marie θα γίνονταν γονείς. Πριν από την άφιξη του παιδιού και έχοντας προηγηθεί οι απαραίτητες προετοιμασίες, ένα ακόμα πράγμα που χρειαζόταν να κάνουν, ήταν να βρούνε ένα καινούριο σπίτι, που θα τους προσέφερε μεγαλύτερο χώρο, αφού η οικογένειά τους άρχισε να μεγαλώνει.


Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ο  Al και η  Lisa ξεκίνησαν τη διαδικασία αναζήτησης της νέας τους κατοικίας και συγκεκριμένα στη Stanford της Φλόριντα. Απ΄ όλα τα σπίτια που είχαν δει, η Lisa εντυπωσιάστηκε με ένα συγκεκριμένο. Από την πρώτη στιγμή που το είδε διαισθανόταν ότι αυτό κάποια στιγμή θα μπορούσε να γίνει δικό τους, κρατούσε όμως επιφυλάξεις γιατί δεν ήθελε αργότερα να απογοητευτεί.

Πριν πάρουν την τελική τους απόφαση, το ζευγάρι αποφασίζει να ξαναδεί αυτό το σπίτι για δεύτερη φορά. Ο Al είχε φροντίσει να έχει μαζί του την φωτογραφική του μηχανή καθώς και τα χαρτιά αγοράς του σπιτιού. Ήταν ο μόνος που γνώριζε τι θα ακολουθούσε μετά!

Από την άλλη, η Lisa ανυποψίαστη συνέχιζε με λαχτάρα να κρυφοκοιτάζει το σπίτι μέσα από τις γυάλινες πόρτες. Την ίδια στιγμή, και κρατώντας  τα κλειδιά στο χέρι, ο Αl την πλησιάζει και της αποκαλύπτει την αλήθεια λέγοντας της ότι είχε κλείσει το σπίτι από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα.

H Lisa δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι ο σύζυγός της της έκανε αυτήν την έκπληξη. Με δάκρυα στα μάτια και γεμάτη χαρά και ευτυχία επαναλάμβανε συνέχεια ότι ήξερε κάποια στιγμή θα  γινόταν δικό τους.

Όμως η μεγαλύτερη έκπληξη κρυβόταν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου ο Al είχε φροντίσει να τοποθετήσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο του σπιτιού και τα κλαδιά του να είναι στολισμένα με διάφορα σκίτσα τους ώστε η σύζυγός του να αισθανθεί οικεία αλλά και να είναι ευτυχισμένη με  το ξεκίνημα της νέας  τους ζωής η οποία θα συμπληρωνόταν με τον ερχομό της κόρης τους.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Al  ήταν η καλύτερη ένδειξη αγάπης του ίδιου για την σύζυγό του.

διαφορετικό[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...