Πιτ για Τζολί: «Είναι τρελή, αλλά εγώ την αγαπώ»

«Είναι τρελή, αλλά εγώ την αγαπώ». Αυτό φέρεται να δηλώνει ο Μπραντ Πιτ μετά την αιφνιδιαστική κίνηση της Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου ισχυριζόμενη «αγεφύρωτες διαφορές». 

«Είναι τρελή, αλλά εγώ την αγαπώ». Αυτό φέρεται να δηλώνει ο Μπραντ Πιτ μετά την αιφνιδιαστική κίνηση της Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου ισχυριζόμενη «αγεφύρωτες διαφορές» με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο 52χρονος σταρ του Χόλιγουντ είναι διαλυμένος και συντετριμμένος από την απόφαση της άλλοτε αγαπημένης του να τον χωρίσει και όσο και αν την παρακάλεσε να μην προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου, τελικά δεν τα κατάφερε. Η Αντζελίνα είναι αποφασισμένη: θέλει να δώσει τέλος στο γάμο της με τον Μπραντ Πιτ και αυτό δεν αλλάζει. 


«Ο Μπραντ έμαθε για την αίτηση διαζυγίου μόλις μία μέρα πριν το κάνει. Μόλις είχαν επιστρέψει από την Ευρώπη. Είναι τρελός για την Αντζελίνα και ήθελε η σχέση τους να πάει καλά. Την ικέτευσε να σώσουν το γάμο τους αλλά δεν κατάφερε να της αλλάξει γνώμη» ισχυρίζεται η ίδια πηγή στο περιοδικό «Post». 

Πάντως μπορεί ο Πιτ να έμαθε για την αίτηση του διαζυγίου μία μέρα πριν τη δήλωση της άλλοτε αγαπημένης του, οι δυο τους, όπως έχει γίνει γνωστό, είχαν συζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν το ενδεχόμενο του χωρισμού. Παρ” όλα αυτά κανείς δεν προχωρούσε στο επόμενο, μεγάλο βήμα αντιθέτως προσπαθούσαν να γεφυρώσουν τις όποιες διαφορές. Χαρακτηριστικό είναι, όπως γράφει το «US Weekly», ότι η οικογένεια είχε προγραμματίσει για την Παρασκευή ταξίδι στο Λονδίνο, το οποίο φυσικά ακυρώθηκε μετά την αιφνιδιαστική κίνηση της ηθοποιού να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. 

Την ίδια ώρα η πλευρά της ηθοποιού ισχυρίζεται ότι ο Μπραντ είχε προβλήματα με το αλκοόλ και πολλές φορές είχε ξεσπάσματα οργής, κάτι που «έθετε σε κίνδυνο τα παιδιά του». Η απάντηση της πλευράς του 52χρονου είναι πώς τα παιδιά είναι πάνω από όλα και ποτέ δεν θα έκανε κάτι που θα τα έβαζε σε κίνδυνο. 

protothema.gr[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...