Θύμα ξυλοδαρμού γνωστός Έλληνας ηθοποιός – Τι αποκαλύπτει

Μπορεί τώρα να είναι ολόκληρος άντρας που εμπνέει σιγουριά και σταθερότητα αλλά κάποτε, στα μαθητικά του χρόνια όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνεντευξή του στο Down Town Κύπρου βίωσε έντονο bullying.


imagehandler

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου όταν ρωτήθηκε αν ήταν δειλό παιδί ή αλητάκος απάντησε το εξής:

«Όχι, ήμουν χαμηλών τόνων. Κλεισμένος στο καβούκι μου. Ήμουν ένα σκεπτόμενο παιδί, που του άρεσε να κάνει παρέα με τους φίλους του πατέρα μου. Ήθελα να συναναστρέφομαι μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα. Δεν μπορούσα να ταιριάξω εύκολα με τα παιδιά της ηλικίας μου. Και στο σχολείο αντιμετώπισα κι εγώ bullying»

Κι όταν πάλι ρωτήθηκε για ποιό λόγο απάντησε:

«Δεν ξέρω, ίσως επειδή ήμουν τόσο κλειστός στον εαυτό μου. Με έβριζαν, είχαν ασκήσει σωματική βία, αλλά όλα τερματίστηκαν όταν άλλαξα σχολείο. Σε ό,τι αφορά αυτό το κομμάτι θέλω να πω κάποια πράγματα. Για τα παιδιά που υφίστανται bullying, πρέπει άμεσα να μιλήσουν στους καθηγητές τους στο σχολείο και στους γονείς τους. Δεν πρέπει να το βιώνουν και να σωπαίνουν. Όμως, πρέπει να μιλήσουν για το θέμα αυτό και τα παιδιά που κάνουν bullying, που είναι θύτες. Εκείνα που το βιώνουν παθητικά, κάποια στιγμή θα το ξεπεράσουν, θα συνέλθουν. Ενώ οι θύτες θα παραμείνουν έτσι μία ζωή και θα διαμορφώσουν τη γενιά τους. Να σκεφτούν γιατί το κάνουν και μήπως έχουν λάθος πρότυπα»

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...