Μωρό κλ@νει στο νιπτήρα και έχει την πιο επική αντίδραση στο άκουσμα της πορδής του.

5

Το να είσαι μωρό είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο φαίνεται. Δεν μπορείς να περπατήσεις πολύ καλά, δεν μπορείς να μιλήσεις, και θα πρέπει να υπολογίζεις πάντα σε άλλους για να σε ταΐσουν και να σε βάλουν για ύπνο κάθε βράδυ!


Έτσι, όταν ένα αξιαγάπητο μωρό αρρώστησε μέσα στη νύχτα, το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να κλάψει για να το ακούσει η μαμά του και να το βοηθήσει. Ευτυχώς, η καταπληκτική μαμά του ξύπνησε, παρόλο που ήταν τρεις το πρωί, και φρόντισε αμέσως την άρρωστη κόρη της.

Αποδείχθηκε ότι, το καημένο το μωρό τα είχε κάνει πάνω του και δεν αισθανόταν πολύ καλά, κι έτσι η μαμά της αποφάσισε να την κάνει ένα γρήγορο μπάνιο για να την καθαρίσει και να την ηρεμήσει, όταν κάτι εντελώς αναπάντεχο συνέβη!

Η μαμά είδε πόσο χαρούμενο ήταν το κοριτσάκι της μέσα στο μπάνιο και σκέφτηκε να πάρει τη φωτογραφική της μηχανή για να απαθανατίσει τη στιγμή, αλλά η ίδια δεν είχε ιδέα ότι η μικρή είχε σκοπό να “αφήσει αέρια” στη μέση του μπάνιου της!

Φαίνεται ότι αυτό το μικρό κορίτσι δεν περίμενε ότι η πορδή της θα ήταν τόσο ισχυρή! Η ποσότητα των φυσαλίδων την τρόμαξαν τόσο, που κατέληξε να κλαίει από τη συνολική έκπληξη και το σοκ!

Ευτυχώς, αυτό το μικρό κορίτσι επανήλθε από τη σύντομη ασθένεια της, και παρόλο που δεν κάνει πλέον μπάνιο στο νιπτήρα γιατί έχει μεγαλώσει αρκετά, η μαμά της πάντα θα έχει αυτό το αξιολάτρευτο βίντεο για να της θυμίζει εκείνες τις αξιαγάπητες στιγμές.

Σημείωση: Η βρύση σε αυτό το βίντεο είναι σπασμένη και απίστευτα δύσκολο να ανοίξει. Είναι αρκετά δύσκολο για έναν ενήλικα να την ανοίξει και εντελώς αδύνατο για ένα μωρό, συνεπώς το αξιολάτρευτο κοριτσάκι δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να καεί. Η μητέρα του μωρού είναι απίστευτα προσεκτική με όλα τα παιδιά της και πολύ περήφανη γι’ αυτά!

διαφορετικό[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...