Κάνει καριέρα ως πριγκίπισσα της Disney αλλά στην πραγματικότητα είναι… άντρας! (φωτογραφίες)

Είναι άνδρας, 22 ετών και το μεγάλο του πάθος είναι να βάφεται και να μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσες της Disney.


Με το εκκεντρικό του χόμπι ο Ρίτσαρντ Σάφερ έχει ήδη 214.000 ακολούθους στο Instagram. Είναι κάτοικος της Καλιφόρνια εξειδικευμένος make up artist με μία ειδικότητα που στην Αμερική ονομάζεται «cosplayer», δηλαδή κάποιος που ενσαρκώνει προσωπικότητες όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους.

Ο λογαριασμός του στο Instagram, που ονομάζεται @theofficialAriel, δεν αφήνει αμφιβολίες ότι η αγαπημένη του πριγκίπισσα της Disney είναι η Άριελ. Κι έχει πολλές φωτογραφίες του να την ενσαρκώνει.

Ο Σάφερr ξεκίνησε να μεταμορφώνεται σε Άριελ πριν από 5 χρόνια και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Δεν έμεινε μόνο στον χαρακτήρα της αγαπημένης του πριγκίπισσας. Το έκανε με την ίδια επιτυχία όταν μεταμορφώθηκε σε Χιονάτη, Μπελ και Τζάσμιν ενώ υποδύθηκε και ανδρικούς παιδικούς ήρωες όπως ο Αλλαντίν, ο Ηρακλής και ο Πήτερ Πάν.

Για τον νεαρό καλλιτέχνη το χόμπι του ξεκίνησε όταν ήθελε να δραπετεύσει από τον εφιάλτη του bullying που βίωνε στο σχολείο όταν τα παιδιά τον κορόιδευαν επειδή ήταν υπέρβαρος. Στη συνέχεια έχασε βάρος αλλά διατήρησε το χόμπι.

«Νομίζω ότι μια πραγματική φιλοφρόνηση είναι όταν οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι μια γυναίκα cosplayer, διότι αυτό σημαίνει ότι οι μεταμορφώσεις μου πρέπει να ναι συναρπαστικές», είπε σε συνέντευξή του στη βρετανική έκδοση της εφημερίδας Metro.

Κάθε μεταμόρφωση διαρκεί περίπου δύο ώρες και συχνά κάνει τις δικές τους στολές.

«Το να βάζω ενίσχυση στήθους είναι επίσης απαραίτητο να γίνω οποιαδήποτε πριγκίπισσα», εξήγησε. «Προσπαθώ να κάνω όσες στολές μπορώ μόνος μου στο σπίτι, χρησιμοποιώντας υλικά που βρίσκω στο διαδίκτυο. Αλλά όταν είμαι πολύ απασχολημένος τις αγοράζω έτοιμες από το διαδίκτυο».

Αναμφίβολα πάντως, ο ταλαντούχος άνδρας έχει αποκτήσει το κοινό του!

Πηγή[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...