Ήταν Μεθυσμένη όταν πήρε 2 Τηγανητές Πατάτες από το πιάτο ενός Αγνώστου. Σήμερα αντιμετωπίζει κατηγορίες για Κλοπή 2ου Βαθμού!


Ο καθένας αξίζει το δικαίωμα να έχει 3 πλήρη γεύματα την ημέρα, ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή, το φύλο ή οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παίρνει το φαγητό από το πιάτο κάποιου άλλου, όταν μπορεί να αντέξει οικονομικά το δικό του.


Γενικά δεν θα πρέπει να κλέβουμε τρόφιμα αρχής εξαρχής, αλλά αν πεθαίνει κανείς από την πείνα, τότε σίγουρα η επιβίωση έρχεται πρώτη. Από την άλλη, όταν είστε μεθυσμένοι και απλά αποφασίζετε να πάρετε κάτι από το πιάτο ενός ξένου, τότε πραγματικά δεν έχετε καμία δικαιολογία και πολλοί δεν θα το ανεχτούν αυτό.

1

Στο Italian Kitchen στην Ουάσιγκτον, μία μεθυσμένη γυναίκα είδε έναν αστυνομικό να απολαμβάνει το γεύμα του, όταν τον πλησίασε και άρπαξε μερικές πατάτες από το πιάτο του! Ακόμα και αν είστε κολλητοί με κάποιον, το να το κάνεις αυτό χωρίς την άδειά του μάλλον θα καταλήξει σε καβγά, αλλά θα μπορούσατε να φανταστείτε κάτι τέτοιο να προέρχεται από έναν παντελώς ξένο; Δικαιολογημένα εξοργίστηκε ο αξιωματικός, ο οποίος όμως αποφάσισε να μην τη συλλάβει, αλλά να της δώσει μια προειδοποίηση:Της ζήτησα ευγενικά να μην το ξανακάνει αυτό, επειδή πλήρωσα γι” αυτό το φαγητό και θα μπορούσε να συλληφθεί για κλοπή τροφίμων.

Όταν όμως της είπε ότι θα μπορούσε να συλληφθεί για μερικές τηγανητές πατάτες, η μεθυσμένη γυναίκα έκανε κάτι που σίγουρα το μετάνιωσε αργότερα: πήρε κι άλλες πατάτες!

2

Είτε ήταν πολύ μεθυσμένη για να κατανοήσει πλήρως τι έκανε ή απλά ηλίθια, δεν έχει σημασία. Τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή 2ου βαθμού!

Credits: Yixes![ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...