10 εντελώς πραγματικοί διαγωνισμοί και καλλιστεία γεμάτοι ελληνικό μεγαλείο

screenshot_1

Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, αγαπητοί φίλοι, αυτό το γνωρίζουμε όλοι όσοι παρατηρούμε τα όσα συμβαίνουν στέκονται και πατούν σε αυτό το ένδοξο οικόπεδο της γης.


Επειδή σαν λαός έχουμε τέτοιο πρωτογενές πλεόνασμα ομορφιάς και παράλληλα λατρεύουμε τον ανταγωνισμό και την αριστεία, είναι φυσικό κι επόμενο να έχουμε φτιάξει διαγωνισμούς και καλλιστεία για το πιο ωραίο κότσι σε χτυπημένο πόδι, την πιο όμορφη νταλίκα στην Ελλάδα, το καλύτερο μουστάκι στη Γορτυνία.

Διαλέξαμε 10 από τις σημαντικότερες διοργανώσεις καλλιστείων και διαγωνισμών της επικράτειας και σας τις παραθέτουμε ώστε να κανονίσετε κι εσείς το πρόγραμμα και τις άδειές σας.

1. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΙΡΟΣΚΙ

ΠΙΡΟΣΚΙ

Στην Ευκαρπία του Κιλκίς παίρνουν πάρα πολύ σοβαρά την όλη υπόθεση της παρασκευής Πιροσκί, οπότε δεν είναι να απορεί κανείς που έχουν ήδη διοργανωθεί 10 διαγωνισμοί Πιροσκί και η Διεθνής Πιρκοσκική Επιτροπή έχει αναρτήσει ήδη από τώρα το event για τον επερχόμενο διαγωνισμό που θα γίνει το Μάιο.

2, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΦΙ

ΣΕΛΦΙ

Είμαστε μια από τις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά κατα κεφαλήν σέλφι σύμφωνα με έγκυρες ιαματικές πηγές, συνεπώς οι υποστηρικτές του #MENOUMEKAVALA δεν είχαν άλλη επιλογή από το να διοργανώσουν ένα διαγωνισμό στον οποίο θα κερδίσει η καλύτερη σέλφι.

3. ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΑΛΟΓΩΝ

ΑΛΟΓΟ

Πόνυ, Επιβήτορες, Φοράδες, μερικές από τις ειδικές κατηγορίες στις οποίες διαγωνίζονται πάσης φύσεως αλογάκια στα Καλλιστεία Αλόγων στη Σύρο. Ιδανική πρόταση για όσους έχουν άλογα που σε ομορφιά ξεπερνούν το μέσο όρο. Τον τίτλο στο νικητή τον παραδίδει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Αν έχετε γαϊδουράκι θα προτείναμε να προτιμήσετε άλλη διοργάνωση από τη λίστα.

4.ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

trucks

Δε φταίω δε φταίω δε φταίω, κλατάρανε τα λάστιχα το ΣΚΑΝΙΑ θέλει ΚΤΕΟ. Για όσους αγαπητούς φίλους έχουν περάσει τα ΣΚΑΝΙΑ τους ΚΤΕΟ και πλύσιμο μέσα έξω, κέρωμα και τα σχετικά, αυτός ο διαγωνισμός είναι ό,τι πρέπει. Ιδανικός φυσικά και για όσους αρέσκονται να παίρνουν μάτι τριαξονικά. Εμείς δεν κρίνουμε.

5. ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ & ΛΑΓΟΜΟΡΦΩΝ

bunnt

Ποντίκια, κουνέλια, χάμστερ και τα σχετικά μπορούν να πάνε στην 1η Διεθνή Έκθεση Τρωκτικώνε και λαγόμορφων στα Σπάτα. Επιτέλους, μετά από πάρα πολλά χρόνια απραξίας και στασιμότητας, το Greek Rabbit Council, δηλαδή το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΓΩΝΕ κινητοποιείται διοργανώνοντας μια έκθεση combo με καλλιστεία τρωκτικών. Να πάτε.

6. “ΓΑΪΔΟΥΡΙΑΔΑ”

12496019_1056037734505972_1812182573940693441_o

Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στη Σχοινούσα, το νησάκι των μικρών κυκλάδων και κάθε χρόνο προσελκύει γαϊδούρια απ’ όλο τον κόσμο. Όπως διαβάζουμε από τους διοργανωτές: “με βάση το πρόγραμμα, έχουμε πρώτα τα καλλιστεία με την παρέλαση γαϊδουριών και αναβατών, με την κριτική επιτροπή να βαθμολογεί την πρωτοτυπία, την εμφάνιση και το στυλ ίππευσης των διαγωνιζόμενων. Και όταν ολοκληρωθεί η παρέλαση, αρχίζει με κάθε επισημότητα ο αγώνας ταχύτητας.

7. Διαγωνισμός Μουστακιού

Έχουμε αναφερθεί ξανά στον περίφημο διαγωνισμό μουστακιού που έγινε στα βουνά της Αρκαδίας στο πλαίσιο της Γιορτής Της Σαρδέλας. Τα ψάρια ανεβαίνουν στα βουνά, αγαπητοί φίλοι, και τα μουστάκια ανταγωνίζονται μεταξύ τους.

8. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΛΑΚΚΟΥ

Lakkos-722x1024

Στη Λιβαδειά την Κυριακή του Πάσχα, οι τοπική κοινωνία βρίκεται επι ποδός για το δικό της διαγωνισμό-καλλιστείο στην αναζήτηση ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΛΑΚΚΟΥ. Ο καθένας σκάβει το δικό του λάκκο, αγαπητοί φίλοι, σε μια διαδικασία ακατάλληλη για χορτοφάγους και vegan. Εκτός συναγωνισμού οι νεκροθάφτες, για ευνόητους λόγους.

Σφιχτή διοργάνωση με σταθερό point system και αδιάβλητη διαδικασία επιλογής.

9. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ

ΣΚΟΡΔΟ1Εξαιρετικός διαγωνισμός για αυτούς που λατρεύουν το σκόρδο τη μοναξιά και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Αντενδείκνυται για όλους όσους είναι βρυκόλακες και όσους λατρεύουν να γνωρίζουν καινούριο κόσμο. Όπως διαβάζουμε στην περιγραφή της διοργάνωσης:

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν και φέτος πολλοί παραγωγοί από τα Λιθοβούνια αλλά και από την ευρύτερη περιοχή και η διαδικασία ανάδειξης νικητών ήταν δύσκολη λόγω της άριστης ποιότητας  σκόρδων όλων των παραγωγών που συμμετείχαν.

10. ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΤΡΑΓΩΝ

Ο καλύτερος διαγωνισμός-Καλλιστείο που παίζει εκεί έξω αγαπητοί φίλοι. Μην ξεχνάμε πόσο αξιολάτρευτα πλάσματα είναι οι τράγοι και οι αίγαγροι και ότι όταν τα πράγματα ζορίζουν σκεφτόμαστε να πάμε στο Νεπάλ να ζήσουμε σαν κατσίκες. Στην Ελασσόνα γνωρίζουν πολύ καλά για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των τράγων και την ιδιαίτερη ομορφιά τους, ψάχνοντας μάλιστα να βρουν τον ομορφότερο τράγο απ’όλους.

Πηγή[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...