«Σε παρακαλώ, μην…» Το Γράμμα που βρήκε αυτός ο άντρας μετά τον Θάνατο της Συζύγου του, έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο!


Λίγες μέρες αφότου η σύζυγός του πέθανε, ένας άνδρας από το Μισισίπι βρήκε ένα συγκινητικό σημείωμα που εκείνη του είχε αφήσει, για να το βρει αφότου θα είχε πλέον φύγει. Ο εγγονός τους, που είναι δημοσιογράφος, πρόβαλε την ιστορία τους σε ολόκληρη τη χώρα.


Ο James Breland ανακάλυψε το σημείωμα ανάμεσα στις σελίδες ενός μπλοκ επιταγών λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της επί 60 χρόνια συζύγου του. Ο εγγονός τους, Cliff Sims, είναι δημοσιογράφος που ζει στην Αλαμπάμα και αποφάσισε να γράψει για το σημείωμα στην εφημερίδα που εργάζεται, την Yellowhammer News.

Όπως ανέφερε, «Την περασμένη εβδομάδα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα αργά τη νύχτα, όπου με ενημέρωσαν ότι η γιαγιά μου,μόλις είχε πεθάνει, στην ηλικία των 83 ετών. Αν και η βραχυπρόθεσμη μνήμη της είχε ξεθωριάσει τα τελευταία χρόνια, ήταν ακόμα γενικά υγιής. Ακόμη και μέχρι τα τελευταία της, εξακολουθούσε να απολαμβάνει το κούρεμα του γκαζόν και να φροντίζει τον κήπο της.»

1

Ο Cliff συνέχισε εξηγώντας πως η γιαγιά του, είχε σπάσει το ισχίο της μετά από μια πτώση και ποτέ δεν ανέκαμψε πλήρως από τον τραυματισμό.Είπε, «Κάθε μέρα ο παππούς μου έμενε στο πλευρό της στο νοσοκομείο και τη φρόντιζε, όπως ακριβώς έκανε και και τα 60 χρόνια που ήταν παντρεμένοι. Μέχρι και τη νύχτα που πέθανε.»

Η γιαγιά του συχνά άφηνε σημειώματα σε όλο το σπίτι, συνήθως για να της υπενθυμίζουν ατάκες ή αστείες στιγμές. Ο άντρας της δεν εξεπλάγει λοιπόν που βρήκε ένα σημείωμα στο καρνέ επιταγών του.

2

Το σημείωμα έγραφε: «Σε παρακαλώ, μην κλάψεις που πέθανα! Χαμογέλα επειδή έζησα! Να ξέρεις ότι είμαι σε ένα καλύτερο μέρος! Να ξέρεις πως θα συναντηθούμε ξανά! Θα σε δω εκεί!»

Credits: Wimp[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...