ΣΟΚ! Έκανε εγχείρηση στο Παχύ Έντερο αλλά μετά από ένα τραγικό λάθος των Γιατρών κατέληξε να…


Μία επιζών του καρκίνου, σχεδιάζει να μηνύσει το νοσοκομείο επειδή οι χειρούργοι σύνδεσαν λανθασμένα το παχύ της έντερο στο αιδoiο της, με αποτέλεσμα να… «αερίζεται» από την λάθος τρύπα!


Η Jasminka Velkovska υποβαλλόταν σε θεραπεία κατά του καρκίνου σε νοσοκομείο στην πρωτεύουσα της ΠΓΔΜ πριν από τρία χρόνια.

Το νοσοκομείο συμφώνησε να πληρώσει στην Velkovska 25.700 λίρες ως αποζημίωση για το «ατυχές» περιστατικό.

1

23

Ωστόσο, στη συνέχεια το νοσοκομείο αρνήθηκε να πληρώσει ολόκληρο το ποσό, αναγκάζοντας την Velkovska να εμφανιστεί στην κρατική τηλεόραση, όπου εξήγησε την δυσάρεστη κατάστασή της.

Το νοσοκομείο χειρούργησε την Velkovska για να αφαιρέσουν ένα καρκίνωμα του παχέος εντέρου. Δυστυχώς όμως, οι χειρούργοι επανατοποθέτησαν το παχύ της έντερο στο λάθος μέρος…

Όταν άρχισαν οι πρώτες επιπλοκές, το προσωπικό την πήρε για μια σάρωση με ακτίνες Χ, η οποία έδειξε ότι το παχύ της έντερο και ο κόλπος της ήταν όντως δεμένα μεταξύ τους και, ακόμη χειρότερα, το καρκίνωμα ήταν ακόμα εκεί!

Ο διευθυντής του νοσοκομείου, Sasho Stojcev ισχυρίστηκε ότι το νοσοκομείο δεν μπορεί να πληρώσει χωρίς δικαστική εντολή, προσθέτοντας ότι η αποζημίωση καλύφθηκε μόνο εν μέρει από την ασφαλιστική εταιρεία τους.

Credits: Daily Mail[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...