Έκπληξη! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά πρώτη φορά για την τρίτη εγκυμοσύνη της

Έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια και δεν το κρύβει! Ο σύζυγός της Θέμης Σοφός είναι ο άντρας που της άλλαξε τη ζωή και η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν κρύβει πως είναι ο πρίγκιπάς της. Μαζί με τις δυο τους κόρες Μαίρη και Νάγια βιώνουν την απόλυτη ευτυχία και δεν χαρακτηρίζονται τυχαία ως μια από τις πιο δεμένες οικογένειες  της εγχώριας showbiz.


Μπορεί το επαγγελματικό πρόγραμμα της Σταματίνας να είναι ιδιαίτερα αυξημένο, όμως όταν πρόκειται για τα παιδιά της τα ξεχνάει όλα. Όσο κουρασμένη και αν είναι απολαμβάνει τα παιχνίδια μαζί τους και μάλιστα, όλα δείχνουν πως ο πελαργός θα την υποδεχτεί ξανά. Μιλώντας στην Real Life, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τα… μελλοντικά της σχέδια.

tsΤώρα που μεγάλωσε το κοριτσάκι σου, μήπως θες να κάνεις ένα τρίτο παιδί;

Να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτομαι ακόμη. Επειδή ακριβώς και εγώ τώρα αρχίζω να βρίσκω τα πατήματά μου και να επικοινωνώ με τα κορίτσάκια μου, που έχουν γίνει ανθρωπάκια πια, δεν το σκέφτομαι. Απολαμβάνω πολύ αυτή τη φάση. Και να σου πω την αλήθεια νιώθω ότι δεν έχω τρίτο χέρι για ένα ακόμη παιδί. Όταν βγαίνω βόλτα με τις κόρες μου, κρατώ τη μια από το ένα χέρι και την άλλη με το άλλο. Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε ένα τρίτο παιδί.

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...