Έρχονται παραιτήσεις: Ποιος πίεσε τον Καλογρίτσα να γίνει καναλάρχης ενώ δεν ήθελε

Βόμβες σκάνε καθημερινά γύρω από το σκάνδαλο Καλογρίτσα και το ΣΥΡΙΖΑ TV.

Ξενυχτάνε στο Μαξίμου καθημερινά, προκειμένου να βρουν λύση απεμπλοκής από το Καλογρίτσας TV.

Ωστόσο, αν ευσταθούν όσα αναφέρει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κος Καλογρίτσας δεν είχε καμία πρεμούρα για κανάλι, αντίθετα σχεδόν με το ζόρι οδηγήθηκε στη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, αντιστεκόταν μέχρι την τελευταία ώρα στις πιέσεις του Νίκου Παππά και άλλων. Είχε αντιπροτείνει την έκδοση μιας εφημεριδούλας.

Μπροστά στις αντιδράσεις Καλογρίτσα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το Μέγαρο Μαξίμου είχε προσεγγίσει άλλον επίδοξο, που όμως κατάλαβε τη φάκα και έφυγε γρήγορα. Έτσι επανήλθε δριμύτερη η πίεση προν τον κο Καλογρίτσα, ο οποίος θέλοντα και μη μπήκε στο παιχνίδι την τελευταία στιγμή.

Σήμερα, διαβάζουμε στο δημοσίευμα ότι η οικογένεια Καλογρίτσα έχει μετανιώσει για τη συμμετοχή της στο ΣΤΥΡΙΖΑ – channel. Τώρα όμως, βρίσκεται στο λάκκο με τα φίδια και αύριο θα φανεί αν όντως καταθέσει τα χρήματα και συνεχίσει στη διεκδίκηση της τηλεοπτική άδειας.

Βέβαια, στην πιάτσα των εργολάβων λένε ότι φαντάζει αδιανόητο να μην έχει λεφτά από τις τόσες δουλειές που έκανε με το δημόσιο και τα δάνεια που πήρε από την Αττικής.Όπως αναφέρει μάλιστα ο ΒΗΜΑτοδότης επικαλούμενος εργολάβους, προφανώς τα λεφτά του τα έχει κάπου παρκαρισμένα, σε κάποιον άλλο φορολογικό παράδεισο.


Πηγή: fimes.gr
Tο διαβάσαμε εδώ


[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...