Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 23/09


Καλημέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.


Κριός

Ένα τριήμερο για εσάς που έχετε να κάνετε πολλά, και αρχίστε από τις δουλειές του σπιτιού γιατί έχετε πολλές και θα αγχωθείτε αν τις αφήσετε για τελευταία στιγμή… Ερωτικά, τα πράγματα για εσάς έχουν πολλές απαντήσεις που ψάχνετε να βρείτε, και φυσικά όταν τις παίρνετε θέλετε και να τις εξαργυρώσετε κιόλας… Επαγγελματικά, έχετε απαιτήσεις που ορθώς ζητάτε να τις υλοποιήσετε και είστε τόσο ανυπόμονοι που περιμένετε να ξημερώσει η Δευτέρα!

Ταύρος

Ωραίο το τριήμερο αυτό για εσάς με πολλές αποδράσεις κοντινές που θα σας ευχαριστήσουν είτε τις οργανώσετε τελευταία στιγμή είτε νωρίτερα… Ερωτικά, έχετε πολλά να συζητήσετε σε άλλες βάσεις που θα είναι για εσάς πολύ πιο καθοριστικής σημασίας να δείξετε συνέπεια για να σας την επιστρέψουν και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις… Επαγγελματικά, είστε στο σημείο που αναζητάτε άμεση έκφραση και υπακοή και γι’ αυτό ψάχνετε και τα εφόδιά σας για να ανταποκριθείτε!

Δίδυμοι

Η αλήθεια είναι ότι είστε πολύ πρακτικοί αυτό το τριήμερο, έχετε πρόγραμμα και έχετε και πολύ συγκεκριμένους στόχους για να τους βάλετε σε εφαρμογή! Ερωτικά, το αίσθημα της ασφάλειας είναι αυτό που καθοδηγεί τις ενέργειές σας και σας κάνει να γίνεστε και πολύ εξωστρεφείς. Βέβαια, θέλετε να δείτε, και είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε όχι όμως κάνοντας μεγάλα βήματα για αρχή… Επαγγελματικά, χρειάζεται να μην απαντάτε, αλλά να το σκέφτεστε πιο σφαιρικά και μετά να προχωράτε!

Καρκίνος

Ένα τριήμερο με τις δικές σας επιλογές να πρωτοστατούν και σχεδόν να επιβάλλετε τις δικές σας επιθυμίες, αλλά το κάνετε με τόσο ωραίο τρόπο ώστε κανείς να μη σας το αρνηθεί. Ερωτικά, σκέφτεστε πολύ πιο ανοιχτά και σας ανοίγει η όρεξη και για περιπέτειες που φυσικά δεν ξέρετε που θα σας βγάλουν… Επαγγελματικά, είστε πολύ πιο καλοί στις διαπραγματεύσεις όταν δε δείχνετε το άγχος σας αλλά είστε και πολύ καλά ενημερωμένοι για το τι γίνεται!

Λέων

Τα πράγματα για εσάς έχουν αρχίσει και προχωράνε τόσο γρήγορα όσο και να θέλετε να τα πάτε ακόμα γρηγορότερα! Ερωτικά λοιπόν, είστε πολύ καλοί στις συζητήσεις και να τις πηγαίνετε εκεί που σας συμφέρει κάθε φορά. Έτσι λοιπόν, έχετε τον τρόπο να αποφεύγετε αυτά που δε σας συμφέρουν και να προάγετε αυτά που σας συμφέρουν… Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι μία εξέλιξη μπορείτε να την επηρεάσετε από τη ρίζα της!

Παρθένος

Αρχίζετε και βλέπετε πιο μακροπρόθεσμα και πιο σφαιρικά και ειδικά όλες τις καταστάσεις, και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει γενικότερα! Ειδικότερα τώρα μάχεστε για τα συμφέροντά σας με μεγάλη άνεση και ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια η οποία θα σας βοηθήσει και να ανιχνεύσετε ειδήσεις. Ερωτικά λοιπόν, μπορείτε να μάθετε και υπόγεια κάποια πράγματα αν δε θέλουν να σας τα πουν ευθέως. Επαγγελματικά, πρέπει να κάνετε σωστές εκτιμήσεις κάτι που δε σας βοηθάνε οι συνθήκες γενικότερα!

Ζυγός

Έχετε όλο και περισσότερες ευθύνες αλλά σας αρέσει να εφευρίσκετε και άλλες! Δεν πειράζει που σας εγκαταλείπει η Αφροδίτη γιατί τώρα θα σας δώσει τις ευεργεσίες της σε άλλο τομέα ή και θα σας βοηθήσει να δείτε και με ένα άλλο μάτι οικονομικές προοπτικές. Προς το παρόν, μη φοβηθείτε να διεκδικείτε αυτά που θεωρείτε ότι σας ανήκουν. Ερωτικά, ένα κοντινό ταξίδι θα ήταν πολύ εποικοδομητικό για να συνειδητοποιήσετε καταστάσεις. Επαγγελματικά, έχετε όλο τον χρόνο μπροστά σας και δεν πρέπει να βιάζεστε!

Σκορπιός

Τα καλά νέα για εσάς είναι ότι έχετε πολύ συγκεκριμένες φιλοδοξίες που τώρα ξέρετε και πως θα τις διεκδικήσετε και πως θα πάρετε και αυτό που θέλετε! Ερωτικά, τα πράγματα έχουν αρχίσει και αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον γιατί εσείς ξέρετε να κινείτε τα πράγματα σωστά! Επαγγελματικά, σας ενδιαφέρει η ταύτιση απόψεων γιατί έτσι αποκτάτε όλο και περισσότερους συμμάχους, και αυτό σας κάνει να νιώθετε και περισσότερη αυτοπεποίθηση!

Τοξότης

Απολαύστε λίγο ακόμα τον Άρη στο ζώδιό σας και να θυμάστε ότι από εβδομάδα που θα φύγει δε θα πρέπει να πέσετε σε αναλγησία αλλά αντίθετα θα πρέπει να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας! Ερωτικά, θα πρέπει να αφήσετε την ανεμελιά και να σκεφτείτε σοβαρά κάποια θέματα που σας απασχολούν και πώς να κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα χωρίς να αποφεύγετε και τη δική σας συμμετοχή σε μέρος των ευθυνών σας. Επαγγελματικά, πρέπει να βλέπετε τα αποτελέσματα και μετά να τα αποτιμάτε..Ποτέ πριν!

Αιγόκερως

Σίγουρα το πνεύμα του τριημέρου έχει χατίρια που πρέπει να κάνετε και φυσικά θα έχουν ένα κόστος για εσάς που θα είναι μεγάλο μεν, αλλά είστε αποφασισμένοι να το αντέξετε.. Αφού το έχετε συνειδητοποιήσει λοιπόν θα είναι και πιο εύκολο να το κάνετε αφού ξέρετε ότι έχετε να λάβετε σε πίστωση που θα το ζητήσετε σε μέλλοντα χρόνο… Λίγο περισσότερο ανεξάρτητοι θέλετε να νιώσετε στα ερωτικά σας κάτι που δε θέλετε να φαίνεται ευκρινώς, αλλά σε μικρές δόσεις… Επαγγελματικά, ειδικά η Παρασκευή σας θέτει προ των ευθυνών σας είτε ατομικά είτε ως μέλος μία ομάδας!

Υδροχόος

Ένα τριήμερο έχει πολλή κίνηση στα ερωτικά σας και μάλιστα σας βάζουν στόχο και σας διακρίνουν και αυτό σας αρέσει! Τώρα όμως εσείς δεν μπορείτε να μην κάνετε το ίδιο ή να μείνετε άπραγοι- αν και δε θέλετε να εκδηλωθείτε- και ακόμα το περιεργάζεστε και κάνετε κινήσεις διερευνητικές… Για τα επαγγελματικά σας, έχετε ακόμα άγχος για τα οικονομικά σας, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται απόλυτα από εσάς και δεν έχετε παρά να περιμένετε!

Ιχθείς

Όλο και πιο εδραιωμένοι νιώθετε στα επαγγελματικά σας και αυτό δε σημαίνει ότι θα σταματήσετε τις αναζητήσεις σας, αλλά θα συνεχίσετε πιο στοχευμένα αυτή τη φορά και με περισσότερη επιμονή εκεί που καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να εξελίξετε το ενδιαφέρον στους άλλους… Ερωτικά, σας πιάνει μία νοσταλγία και ζητάτε ειλικρινείς απαντήσεις ίσως και πιο επιτακτικά από ότι συνήθως, αλλά θέλετε να ξέρετε πως η στάση των άλλων επηρεάζει και τη δική σας. Σχεδόν σας κατευθύνουν, αλλά αυτό δε σας πειράζει όταν ταυτίζεται το ενδιαφέρον!

Πηγή: astrologos.gr

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...