Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 26/09


Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.


Κριός

Έχετε φτερά σήμερα και ορθώς έχετε πολύ γρήγορες ταχύτητες κυρίως για τα επαγγελματικά σας που απαιτούν από εσάς να είστε πολύ άμεσοι σε όλες τις απαντήσεις σας και κυρίως στον τρόπο που εκτελείτε αυτά που έχετε κατά νου… Ερωτικά, είστε πολύ καλοί στο να αντιδράτε με το σωστό τρόπο ακόμα και αν κάτι φαίνεται πιθανότητα και δεν έχει προλάβει να εκδηλωθεί… Επαγγελματικά, είστε συνεργάσιμοι τόσο όσο και να το παρακάνετε, αρκεί όμως να το θέλετε!

Ταύρος

Μία μέρα που θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας και αν θέλετε να κάνετε και έξοδα γι’ αυτό θα το ευχαριστηθείτε γιατί θα αγοράσετε κάτι ωφέλιμο που όντως σας χρειάζεται… Ερωτικά, αντιλαμβάνεστε περισσότερο τις ανάγκες των άλλων, παρά τις δικές σας. Ωστόσο, δεν είναι και τόσο δύσκολο να έρθετε πιο κοντά σε αυτούς που θέλετε και μάλιστα με το σωστό τρόπο… Επαγγελματικά, κάποια πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους, χωρίς να χρειαστεί να επέμβετε!

Δίδυμοι

Καλύτερα είστε σήμερα και μετακινείστε και νιώθετε και πολύ πιο ασφαλείς γιατί η αλληλουχία των σκέψεών σας, σας οδηγεί σε σωστά συμπεράσματα. Ερωτικά τα πράγματα έχουν για εσάς ευχάριστες εκπλήξεις και φυσικά καλά κάνετε και τις υποδέχεστε όπως τους αξίζει. Σωστή ανταπόκριση χρειάζεται και όλα βαίνουν καλώς… Επαγγελματικά, είστε πολύ καλοί στις διαπραγματεύσεις, αλλά ίσως γίνεστε παραπάνω επιθετικοί από όσο πρέπει!

Καρκίνος

Ανάλαφροι είστε σήμερα και δεν είναι ότι βιάζεστε εσείς είναι ότι όντως υπάρχουν καθυστερήσεις που για εσάς έχουν και κόστος οικονομικό και αν όχι τώρα θα το αντιληφθείτε πολύ άμεσα. Το καλό για εσάς είναι ότι έχετε σωστή αίσθηση για να προλαμβάνετε καταστάσεις στα επαγγελματικά σας. Ερωτικά, όλο και περισσότερο κάνετε αισθητή την παρουσία σας εκεί που θέλετε, γι’ αυτό μην είστε ανυπόμονοι!

Λέων

Δική σας η σημερινή μέρα και έχετε καταλάβει ότι το μυαλό σας τρέχει πολύ πιο γρήγορα από όσο μπορείτε να αντέξετε. Προσέξτε μην τρέχετε με το αυτοκίνητο σήμερα και φυσικά μην στριμώχνετε τον χρόνο σας γιατί δεν έχετε αφήσει αρκετό χρόνο για όλες τις δραστηριότητες. Ερωτικά, θέλετε περισσότερη ηρεμία και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δηλώσετε και με τα λόγια σας αλλά κυρίως με τις πράξεις σας. Επαγγελματικά, σωστά πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερη πληροφόρηση!

Παρθένος

Η μέρα για εσάς έχει απομόνωση και δικές σας σκέψεις για να σας αποξενώσει λίγο από τους άλλους.Ερωτικά, αν υπάρχει μία αδράνεια οφείλεται στο ότι εξωγενείς παράγοντες δε βοηθούν στο να υπάρχει η εξέλιξη που θέλετε. Επαγγελματικά, είστε σαφώς πιο ελεύθεροι αλλά χρειάζεστε είτε συστάσεις ή περισσότερη κινητικότητα κάτι που αφού το αντιληφθείτε μπορείτε να το φροντίσετε!

Ζυγός

Η μέρα για εσάς έχει πολύ δράση και κυρίως ανακαλύπτετε ότι η δική σας δράση επηρεάζει και τους άλλους, και έτσι αυτό σας φορτώνει με ευθύνη μεν, αλλά σας αρέσει δε. Ερωτικά μην περιμένετε να δείτε δείγματα αν δεν αφήσετε τον εαυτό σας να είναι πιο χαλαρός και κυρίως να μην είστε ανυπόμονοι όταν δεν γνωρίζετε επακριβώς τις συνθήκες δράσης. Επαγγελματικά, έχετε θέματα που όμως θα χρειαστεί να τα πείτε και ίσως και να εναντιωθείτε πιο έντονα!

Σκορπιός

Σαφέστατα τα επαγγελματικά σας μπαίνουν σε άμεση προτεραιότητα σήμερα, και αφού το ξεκινάτε μην περιμένετε ότι θα βρείτε και τους άλλους τόσο πρόθυμους όσο είστε εσείς. Ερωτικά έχετε δεύτερες σκέψεις οι οποίες οφείλονται στα συναισθήματα που για κάποιο λόγο έχουν διαφοροποιηθεί στον τρόπο που το εκδηλώνετε. Οικονομικά, κάθε σας έξοδο σημαίνει και δύσκολη αποπληρωμή, αυτό να το θυμάστε όχι μόνο για σήμερα!

Τοξότης

Μέρα με πολλές σκέψεις που έρχεται να σας αποδείξει ότι όλα μπορούν ν’ αλλάξουν και να καταπολεμηθούν, πιο εύκολα από όσο πιστεύατε. Ερωτικά, πάλι εσείς πρέπει να κάνετε μία κίνηση η οποία σχεδόν επιβάλλεται από εσάς ως ένδειξη ενδιαφέροντος. Αυτό πάντως θα το σταματήσετε στη συνέχεια, και θα περιμένετε από τους άλλους. Επαγγελματικά, έχετε περισσότερες απαιτήσεις που σχεδόν σας τις έχουν υποσχεθεί, αλλά προς το παρόν δεν έχουν πραγματοποιηθεί!

Αιγόκερως

Η μέρα για εσάς έχει μία εσωτερική ενέργεια που δεν ξέρετε που να τη διοχετεύσετε και με ποιόν τρόπο. Ερωτικά τα πράγματα αρχίζουν και εξομαλύνονται κυρίως γιατί υπάρχει και καλύτερη διάθεση και περισσότερες ευκαιρίες για να δοθούν εξηγήσεις. Σημασία δεν έχει να βρεθεί το λάθος, αλλά να βρεθεί ο τρόπος αποκατάστασης. Φίλοι, πάντως είναι κοντά σας και μην τους αποθαρρύνετε για να σας βοηθήσουν. Επαγγελματικά, σωστά χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες προτού πάρετε μία απόφαση!

Υδροχόος

Η μέρα απαιτεί από εσάς ανταλλαγή απόψεων και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε και δεκτικοί παρόλο που ξέρετε ότι θα διαφωνήσετε ή ότι είναι το συμφέρον σας να διαφωνήσετε. Ερωτικά έχετε αρχίσει και ψάχνετε πιο βαθιά αυτά που συμβαίνουν και φυσικά εκεί που είναι που θέλετε να ζητήσετε διευκρινίσεις. Πάντως υπάρχουν διαθέσιμες και μην κάνετε άσκοπα σενάρια. Αρκεί απλώς να το φέρετε στην επιφάνεια!

Ιχθείς

Είστε στη σωστή κατεύθυνση και τώρα θα έχετε και λιγότερη πίεση στα επαγγελματικά σας. Μην επαναπαύεστε γιατί επιβεβαιώνεστε γιατί χρειάζεται να κάνετε ακόμα προσπάθεια όχι βέβαια για να αποδείξετε τα αυτονόητα, απλά γιατί η εκτέλεση θέλει οργάνωση! Ερωτικά σαφώς και είστε πιο μεθοδικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους, σχεδόν κατόπιν προγράμματος… Στα οικονομικά σας πρέπει να βρείτε διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης και φυσικά αλλαγή τρόπου σκέψης!

Πηγή: Astrologos.gr

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...