Έφαγε… πόρτα (και) από τον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Πρετεντέρης;


Δυστοκία φαίνεται ότι αντιμετωπίζει, τον τελευταίο καιρό, ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Πρετεντέρης. Μετά το αδιέξοδο που σημειώθηκε στις φημολογούμενες επαφές του με το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την πιθανότητα να μεταπηδήσει στον στίβο της πολιτικής, (περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα ΕΔΩ), ο πρώην σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «MEGA» φέρεται να έκανε κρούση στον «ΣΚΑΪ».


Ωστόσο, όπως γράφουν ιστοσελίδες με ειδίκευση τα media, τα στελέχη του Φαληρικού συγκροτήματος δεν έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην προοπτική ο έμπειρος δημοσιογράφος να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού, δεδομένου ότι η τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» βρίθει από σχολιαστές και δημοσιολογούντες, με τελευταία προσθήκη αυτή του (ομόσταβλου στον ΔΟΛ με τον κ. Πρετεντέρη) Γιώργου Παπαχρήστου.

Παρ΄ όλα αυτά, οι προτάσεις δεν λείπουν για τον παρουσιαστή της εκπομπής «Ανατροπή». Όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στον… τηλεοπτικό αφρό, ασχέτως του εάν οι προτάσεις προέρχονται από κανάλια μικρότερης εμβέλειας…

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...