Σπυροπούλου: Οι διάλογοι από την εκδίκαση της αγωγής εις βάρος των Λιάγκα-Σταμάτη (video)


Η αγωγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου εις βάρος των Γιώργου Λιάγκα-Σάσας Σταμάτη το πρωί της Πέμπτης.


Η εκπομπή «Τατιάνα live» εξασφάλισε κάποιους από τους διαλόγους που υπήρξαν μέσα στην δικαστική αίθουσα. Η πρόεδρος του δικαστηρίου ήταν καλά διαβασμένη καθώς γνώριζε πολύ καλά την υπόθεση αλλά τη θεματολογία των εκπομπών.

Ενώ σήμερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας και άλλοι διάλογοι στην εφημερίδα Espresso. Αρχικά είναι ο διάλογος της προέδρου του δικαστηρίου με τον μάρτυρα υπέρ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ο γενικός διευθυντής του Alpha, Κωνσταντίνος Σούσουλας.

 

Πρόεδρος: Πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει κάποιος παρουσιαστής; Φαντάζομαι δεν γίνεται αμέσως, ξεκινάει από χαμηλά.

Μάρτυρας: Αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Μπορεί να είναι ένα με τρία χρόνια, μπορεί να είναι και 15!

Πρόεδρος: Μπορεί και ποτέ!

Μάρτυρας: Η Μαριόν Κοτιγιάρ ξαφνικά έγινε διάσημη από μια ταινία και τα προηγούμενα χρόνια δεν την ήξερε κανείς! Άλλο παράδειγμα, τα παιδιά του World Party. Τα είδα σε τέσσερα επεισόδια στην ΕΤ3 και τους δώσαμε εκπομπή.

Πρόεδρος: Είναι διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν αυτό στο οποίο αναφέρεστε. Τις ξέρω τις εκπομπές. Παρακολουθώ.f834ca811148545599b2e95defa3e884

Τη σκυτάλη πήρε η Ελεάνα Τρυφίδου που εξήγησε στην πρόεδρο ότι οι συνεργάτης σχολίασαν το ρεπορτάζ από τον καβγά της παρουσιάστριας με τη Ντέπυ Γκολεμά.

«Πριν κάποιες μέρες είχε κάνει η Ντέπυ Γκολεμά μια ανάρτηση περιγράφοντας ένα γεγονός για έναν σωματοφύλακα. Εμείς κάναμε αναπαραγωγή. (…) Το θέμα των απολύσεων σερνόταν για αρκετό καιρό. Είχαν ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν σειρά δημοσιευμάτων για απομακρύνσεις από την εκπομπή. Γνωρίζω για απομάκρυνση έξι ατόμων. Ήταν αρχισυντάκτες. Δεν αλλάζουν κάθε τρεις εβδομάδες! Εγώ είμαι τέσσερα χρόνια. Στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούσε ότι δεν είχαν καλή συνεργασία. Σε μια σεζόν δεν φεύγουν τόσοι άνθρωποι από μια εκπομπή. (…) Επιπλέον, ο παρουσιαστής έχει άμεσο λόγο στον αρχισυντάκτη του. Είναι ο άνθρωπος που έχει στο αυτί του. Αν ο Λιάγκας και η Σκορδά εισηγηθούν ότι δεν τους κάνω, θα φύγω».

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...