Ιλεάνα Σάλας: «Με αυτή την Ελληνίδα με απάτησε ο Πουλίδο» (pics)

Ένα μοντέλο από την Ελλάδα έγινε η αιτία του χωρισμού του Άλαν Πουλίδο με την Ιλεάνα Σάλας, σύμφωνα με τα μεξικανικά Μέσα.Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε πριν λίγους μήνες, χώρισε επεισοδιακά, με την Σάλας να δηλώνει σίγουρη για τις απιστίες του Μεξικανού επιθετικού.

«Υπήρχε απιστία από το μέρος του, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αν και το επιβεβαίωσα. Όλη η σχέση είχε προβλήματα σε αυτό το θέμα κι όταν έμαθα ότι με κορόιδεψε, δεν μπόρεσε να το αφήσω να περάσει. Τον αγαπώ κι ένιωσα ότι είναι κάτι σοβαρό, διότι αρραβωνιαστήκαμε. Δεν ξέρω εάν ήταν από έλλειψη ωριμότητας, αλλά λυπάμαι γι” αυτό και δεν μπορώ να το συγχωρήσω» είπε η πρώην σύντροφος του Πουλίδο και συνέχισε, λέγοντας:

«Η αλλαγή ομάδας από τον Ολυμπιακό στην Τσίβας ήταν ξαφνική, είχαμε σχεδιάσει να μείνουμε στην Ελλάδα μαζί και να παντρευτούμε το Σεπτέμβρη στην μεξικάνικη πρεσβεία στην Ελλάδα. Από τότε που του έκαναν πρόταση από την Τσίβας τον ένιωσα να απομακρύνεται, επικεντρώθηκε στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Δεν μου έλεγε τίποτα, δεν ήθελα να ανακατεύομαι στις υποθέσεις του. Μου είπε να μείνουμε μαζί, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να ξεχάσεις, όση αγάπη και να έχεις».

Τα μεξικανικά Μέσα αναφέρουν πως η νέα σύντροφος του Άλαν Πουλίδο είναι η Τζίνα Μαμάκη, μοντέλο και ηθοποιός, με τα δημοσιεύματα, μάλιστα, να τη θέλουν να τον ακολουθεί στο Μεξικό.

Δείτε φωτογραφίες της Τζίνας Μαμάκη:

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...