Νέος χωρισμός στο Χόλιγουντ: Μετά από 11 χρόνια χώρισε η Ναόμι Γουότς

Eπιδημία φαίνεται πως έχει πέσει στο Χόλιγουντ το 2016 καθώς διάσημα ζευγάρια οδηγούνται στο χωρισμό. Αυτή τη φορά η ηθοποιός Ναόμι Γουότς και ο Λίεβ Σράιμπερ μετά από 11 χρόνια σχέσης ανακοίνωσαν ότι τερματίζουν τη σχέση τους.Πριν από λίγο καιρό είχαν εμφανιστεί μαζί στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο και τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό.

«Τους τελευταίους μήνες καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο για εμάς και την οικογένειά μας είναι να χωρίσουμε ως ζευγάρι», είπαν οι δύο ηθοποιοί στο People, σε κοινή τους δήλωση.

inner

«Με πολύ αγάπη, σεβασμό και φιλία στις καρδιές μας, ανυπομονούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας μαζί και να εξερευνήσουμε αυτή τη νέα φάση της σχέσης μας. Αν και εκτιμάμε την περιέργεια και την υποστήριξή σας, ζητάμε από τον Τύπο να είναι προσεκτικός με τα παιδιά μας», ανέφεραν ακόμη στην ανακοίνωσή τους οι Γουότς και Σράιμπερ, που έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 8χρονο Πιτ και τον 7χρονο Κάι.

Αν και ήταν μαζί για τόσα χρόνια, οι δυο τους δεν είχαν παντρευτεί, γιατί όπως έχουν πει ποτέ δεν ένιωσαν την ανάγκη για κάτι τέτοιο. «Είμαστε μαζί. Δεν χρειάζεται να το βεβαιώσουμε», είχε πει η Γουότς το 2012.

Πηγή: Protothema.gr

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...