Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα όταν ο Alpha δεν πήρε τηλεοπτική άδεια»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα όταν ο Alpha δεν πήρε τηλεοπτική άδεια»

Για όλα εκείνα τα συναισθήματα που την πλημμύρισαν όταν ανακοινώθηκε ότι ο Alpha, o σταθμός που εργάζεται, δεν πήρε τηλεοπτική άδεια, μιλάει η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία κατάφερε να διαχειριστεί τον φόβο για το αύριο και τον πανικό και να επανέλθει χαμογελαστή και δριμύτερη στις οθόνες μας για την πρεμιέρα της. 


Πώς ένιωσες όταν έμαθες ότι το κανάλι που εργάζεσαι δεν εξασφάλισε άδεια;

Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα. Γνώριζα ότι οι προϋποθέσεις που είχε ο σταθμός επαρκούσαν ώστε να πάρει άδεια, οπότε ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για εμένα. Όταν, όμως, το κανάλι αποφάσισε ότι συνεχίζουμε κανονικά, προσπάθησα να αφήσω πίσω μου το αρχικό σοκ και όποιο αρνητικό συναίσθημα ένιωσα. Προσπάθησα να συγκροτήσω πρώτα απ’ όλα το μυαλό μου και μετά την ομάδα μου και να ξεκινήσουμε την εκπομπή. Εμείς ουσιαστικά μία βδομάδα μετά τα άσχημα μαντάτα κάναμε πρεμιέρα, οπότε δεν είχαμε και πολλά περιθώρια.

Τι αίσθηση έχεις για την εξέλιξη της τηλεοπτικής πραγματικότητας;

Γνωρίζω ότι γίνονται ζυμώσεις παρασκηνιακά στο κομμάτι των συνεργασιών. Επίσης όλοι περιμένουμε να δούμε και την απόφαση του ΣτΕ. Από κει και πέρα πιστεύω ότι, όταν δεν μπορείς να αλλάξεις ή να επηρεάσεις κάτι, δεν πρέπει να το αφήνεις να σε πελαγώνει. Ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν μπορώ να επηρεάσω τις εξελίξεις. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παραμείνω ψύχραιμη και αισιόδοξη. Έχω την αίσθηση πως εν έτει 2016 δεν είναι τόσο εύκολο να κλείσει μια υγιής επιχείρηση. Ο Alpha είναι μία επιχείρηση που δεν έχει χρέη προς τρίτους και δεν χρωστάει σε δάνεια, οπότε πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση.

 

Πηγή: Real

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...