Τότσικας: Τι αποκάλυψε για την σχέση του με τον Γεωργίου;

Τότσικας: Τι αποκάλυψε για την σχέση του με τον Γεωργίου;

Κατά καιρούς ακούγονται διάφορα για την σχέση του Αποστόλη Τότσικα και του Ανδρέα Γεωργίου


Ο Αποστόλης Τότσικας έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους.

«Όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω έχω μάθει το «ποτέ μη λες ποτέ» και το «ποτέ μη λες όχι». Μιλήσαμε με τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κουλή Νικολάου, την παραγωγή και το κανάλι και προχωρήσαμε κανονικά. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα» εξήγησε στο tvέθνος και συνέχισε:

Υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαφωνίες με τον Ανδρέα Γεωργίου. Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Εννοείται! Αν δεις και την τελευταία ανάρτηση που κάναμε στα social media είμαστε πολύ άσχημα τσακωμένοι. Παίζουμε ξύλο και στα διαλείμματα των γυρισμάτων μας πηγαίνουν , σε σχολή καράτε. Είναι αστεία όλα αυτά. Ο Ανδρέας είναι παρά πολύ φίλος, τον ξέρω χρόνια, με ξέρει και εκείνος. Ακόμη και κάποιες διαφωνίες να υπάρξουν βρίσκουμε τον τρόπο να τις λύνουμε. Όλα αυτά είναι μια πολύ καλή «τροφή» για κιτρινισμό. Όλοι ξέρουμε ότι το «Μπρούσκο» πάει απίστευτα καλά σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχει μεγάλη απήχηση στους τηλεθεατές και πλέον ταξιδεύει ανά τον κόσμο σε πολλές χώρες. Η επιτυχία του «Μπρούσκο» είναι τεράστια..»

Έρχομαι στις εξελίξεις των νέων επεισοδίων. Όσα πέρασε ο Σήφης τον έχουν αλλάξει ως χαρακτήρα; Τον έχουν σκληρύνει;

«Σίγουρα, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει μαλακώσει και λόγω της κόρης του. Η μικρή τον προσγειώνει. Ο Σήφης είναι σε μια φάση που έχει αφήσει πίσω του τις κόντρες και προσπαθεί να κλείσει τα θέματα από το παρελθόν ώστε να είναι όλοι καλά και όλοι χαρούμενοι. Υπάρχουν βέβαια διαφωνίες και εντάσεις-με κάποιους χαρακτήρες της σειράς όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια αλλά κινούνται σε λογικά πλαίσια»

[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...