Ριζική αλλαγή στην ζωή της Αντζελίνας Τζολί! Εγκαταλείπει την υποκριτική και γίνεται….


Μετά την είδηση του διαζυγίου της με τον Μπραντ Πιτ λίγο πριν κλείσουν τη δεύτερη επέτειο ως παντρεμένοι και έχοντας έξι παιδιά, η ζωή της Αντζελίνας Τζολί έχει βρεθεί στο στόχαστρο με εκείνη να τηρεί σιγήν ιχθύος…


Ωστόσο τα νέα για εκείνη δεν έχουν τελειωμό. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση πως η Χολιγουντιανή σταρ σκοπεύει να γίνει καθηγήτρια Πανεπιστημίου, αφού συζητά με το London School of Economics, ώστε να ενταχθεί τη νέα χρονιά στο διδακτικό προσωπικό της σχολής.

Συγκεκριμένα, η Τζολί επιθυμεί να διδάξει ως επισκέπτρια καθηγήτρια στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στις γυναίκες, την ειρήνη και την ασφάλεια.Σύμφωνα με το περιοδικό People εκπρόσωπος της σχολής δήλωσε ότι η διάσημη ηθοποιός θα «ενταχθεί από τον Σεπτέμβριο του 2017 ως επισκέπτρια καθηγήτρια», ενώ το πρόγραμμα θα αρχίσει να δέχεται αιτήσεις συμμετοχής από αυτό το φθινόπωρο.Μάλιστα η Τζολί αναμένεται να δίνει διαλέξεις και να συμμετέχει σε εργαστήρια και δημόσιες εκδηλώσεις του τμήματος, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσει και την έρευνα πάνω στο αντικείμενο αυτό.

Το σχολείο του Κέντρου για τις Γυναίκες, την Ειρήνη και την Ασφάλεια ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2015 από την Τζολί και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ. Η Τζολί εκτός από το LSE θα διδάξει ως επισκέπτρια καθηγήτρια σε ανάλογο πρόγραμμα στη Χάγη καθώς και στο Ινστιτούτο Georgetown για τις Γυναίκες, την Ειρήνη και την Ασφάλεια στις ΗΠΑ.

Πηγή: lifenewscy.com


[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...