Δίνει 180.000.000 ευρώ σε όποιον Άντρα παντρευτεί την Κόρη του. Ο Λόγος; Δεν πάει το Μυαλό σας!


O δισεκατομμυριούχος Cecil Chao, ιδιοκτήτης του Cheuk Nang Holdings Ltd., προσφέρει ένα μεγάλο ποσό σε όποιον καταφέρει να πείσει την κόρη του να τον παντρευτεί. Μπορεί να σκεφτήκατε ότι μπορεί κάποιος να έχει ήδη διεκδικήσει το βραβείο, αλλά ο λόγος που έχει απορριφθεί 20.000 απαντήσεις είναι απλός.


Λόγω της αποτυχίας των απαντήσεων, ο Chao αύξησε την προίκα του άντρα που θα πείσει την Gigi, την κόρη του, η οποία έχει ήδη κάνει αστικό σύμφωνο συμβίωσης εδώ και πάνω από 10 χρόνια με μια γυναίκα, την Sean Eav.

Σαν γονείς, όλοι θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Ωστόσο, ο Chao πιστεύει ότι τα λεφτά είναι το κλειδί για να συνειδητοποιήσει η Gigi ότι χρειάζεται έναν άντρα περισσότερο από μια γυναίκα για να είναι ερωτευμένη για το υπόλοιπο της ζωής της.

Ντροπιασμένη, η Gigi αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του πατέρα της να παντρευτεί έναν άντρα και να αφήσει την Sean για τον οποιονδήποτε.

Ο Chao έγινε πρωτοσέλιδο για πρώτη φορά, όταν ξεκίνησε την προσφορά με 60 εκατομμύρια δολάρια και από τότε αύξησε την αμοιβή για όποιον άντρα καταφέρει να την πείσει.

Σε μια συνέντευξη, ο Chao δήλωσε: “Δεν θέλω να επέμβω στην προσωπική ζωή της κόρης μου. Ελπίζω να έχει έναν καλό γάμο και παιδιά, αλλά και να κληρονομήσει την επιχείρηση μου.”

Αργότερα ανέφερε ότι πιστεύει πως υπάρχει ακόμα περιθώριο χρόνου για την Gigi να αλλάξει τον σeξουαλικό της προορισμό, έτσι ώστε να μπορέσει να βρει την ευτυχία με έναν άντρα αλλά και να διοικήσει την επιχείρηση μαζί του. Εκφράζοντας τα συναισθήματα της σε ένα γράμμα προς τον πατέρα της, το οποίο δημοσιεύτηκε σε κάποιες εφημερίδες του Hong Kong, η Gigi αναφέρει:

“Αφού ο μπαμπάς πιστεύει ότι είναι τόσο εύκολο να γίνω από γκέι στρέιτ, τότε το αφήνω απλά στον ίδιο να μου το δείξει. Νομίζω ότι θα παντρευτώ έναν άντρα όταν κι εκείνος παντρευτεί άντρα.”Το γράμμα γράφτηκε αφότου ο πατέρας της διπλασίασε την αμοιβή.

Φυσικά, η Gigi συνεχίζει να αγαπάει τον πατέρα της, αλλά προφανώς καταλαβαίνει ότι εκείνος δεν έχει ιδέα τι σημαίνει αυτού του είδους η ευτυχία για εκείνη. Η Gigi δεν σκοπεύει να “αλλάξει” την σeξουαλικότητα της για να ικανοποιήσει τις ελπίδες και τα όνειρα του πατέρα της για την κόρη του και την επιχείρηση του. Συνεχίζει στο γράμμα της:

“Λυπάμαι που σε έκανα να νομίζεις ότι είμαι σε λεσβιακή σχέση γιατί υπάρχει έλλειψη καλών και κατάλληλων ανδρών στο Hong Kong. Υπάρχουν πολλοί καλοί άντρες, απλά δεν κάνουν για μένα.”

Η Gigi το έκανε ξεκάθαρο ότι είναι ευτυχισμένη με αυτό που είναι, με την γυναίκα με την οποία είναι μαζί και με αυτά που σχεδιάζει για το υπόλοιπο της ζωής της.

Αυτό θα έπρεπε να είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στη σχέση γονιού-παιδιού. Αν πραγματικά αγαπάτε το παιδί σας πάνω από όλα, όποιο κι αν είναι ή όπως κι αν έχει γίνει, πρέπει να το αγαπάτε όπως είναι.

Αν η Gigi ήταν δολοφόνος, ίσως να αντιδρούσε αλλιώς ο πατέρας της, αλλά ευτυχώς αυτό δεν ισχύει, είναι απλά μια γυναίκα που απλά τυχαίνει να της αρέσουν οι άλλες γυναίκες.

Αυτό το απλό χαρακτηριστικό ενός ατόμου ή του παιδιού σας δεν θα έπρεπε να σας κάνει να δίνεται αμοιβή σε όποιον καταφέρει να το πείσει ότι δεν “πρέπει” να είναι έτσι. Η αγάπη είναι ένα καθολικό συναίσθημα που μπορούμε να νιώσουμε όλοι, όπως κι αν είμαστε.

Credit: higherperspectives.com


[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...