Έσωσε ένα χάσκι και χρόνια αργότερα αυτό την έσωσε από μια σχέση που έπεσε θύμα κακοποίησης.


Η 22χρονη Amanda Tromp υιοθέτησε τον σκύλο της Kyro αφού τον αγάπησε αμέσως όταν τον είδε σε καταφύγιο ζώων.


Η κοπέλα τάιζε με μπιμπερό το τετράποδο όταν ήταν κουτάβι επειδή η μητέρα του δεν μπορούσε να τον ταΐσει μόνη της. Και ενώ η Tromp ήταν αρχικά η σωτήρας του Kyro στο τέλος, αυτός κατέληξε να την σώσει. Στο σπίτι, η κοπέλα αντιμετωπιζόταν σαν «ανθρώπινος σάκος του μποξ» από τον φίλο της.

Μετά την υιοθέτηση του σκύλου, η βία του πρώην της γινόταν όλο και χειρότερη. Την απομόνωσε από τους φίλους και την οικογένειά της. Η μόνη παρηγοριά της κοπέλας ήταν η μακρινές βόλτες που έβγαζε τον Kyro.

Μια μέρα, ο σύντροφος της Tromp στράφηκε προς τον Kyro.

1

Ευτυχώς, η κοπέλα μπόρεσε να προστατέψει τον σκύλο της από το βίαιο ξέσπασμα του φίλου της. Αυτό της ενέπνευσε να βγει από αυτή τη σχέση.

2

3«Αν δεν ήταν εκεί σε εκείνη την κατάσταση, δεν ξέρω τι θα συνέβαινε. Είχα απομακρυνθεί εντελώς από όλους. Ήταν σαν να μην μπορούσα πραγματικά να δω τι γινόταν» δήλωσε η κοπέλα σε μια συνέντευξη.

4

Σήμερα, είναι ελεύθερη από τον πρώην της και περνά χρόνο κινηματογραφώντας τις περιπέτειές της με τον Kyro.

5

Επίσης, η ιστορία της είχε αντίκτυπο στους ακολούθους της, οι οποίοι την υποστήριξαν από τότε που μοιράστηκε η ίδια την ιστορία στα μέσα μαζικής δικτύωσης.

6

Παρόλα αυτά, οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι. Έσωσαν ο ένας τον άλλον από πολύ δύσκολες καταστάσεις και ξέρουν πως θα παραμείνουν αχώριστοι για πάντα.

7

Πηγή: tilestwra.com


[ads2]

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...