ΤΡΑΓΙΚΟ: 32χρονη Βρήκε Φριχτό Θάνατο στην προσπάθειά της να βγάλει Selfie ενώ Οδηγούσε… Ανοίξτε τα Μάτια σας!


Η 32χρονη Courtney Ann Sanford ήταν το θύμα ενός τρομακτικού ατυχήματος αφού συνετρίβη το αυτοκίνητό της. Το «Happy«, το τραγούδι του Pharrell Williams, άρχισε να παίζει στο ραδιόφωνο ενώ οδηγούσε και δεν μπορούσε να αντισταθεί από το να τραβήξει μια selfie και να μοιραστεί την αγάπη της για το τραγούδι στο Facebook.


Δυστυχώς, ήταν το τελευταίο πράγμα που έκανε ποτέ η Courtney. Αντί να κάνει στην άκρη και να σταματήσει για να δημοσιεύσει τη φωτογραφία της και να γράψει αυτό που ένιωθε, αποφάσισε να το κάνει καθώς οδηγούσε και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

1

Συνετρίβη με ένα φορτηγό 10 τόνων με 72 χιλιόμετρα την ώρα. Το αυτοκίνητό της πετάχτηκε από το δρόμο, συνετρίβη σε ένα δέντρο και στη συνέχεια άρπαξε φωτιά.

2

Η Courtney πέθανε ακαριαία. Ήταν απόφοιτος κολεγίου με δύο πτυχία και είχε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στον τομέα της υγείας, αλλά μια κακή απόφασή της άφησε τους γονείς και τα αδέλφια της να θρηνούν.

3Οι αστυνομικοί βρήκαν το τηλέφωνό της στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, με την οθόνη να δείχνει ακόμα τη δημοσίευσή της.

4

Ο αξιωματικός της αστυνομίας, Chriw Weisner, είπε ότι το ατύχημα της Courtney ήταν ακόμη ένα από τα πολλά ατυχήματα που οφείλονται στη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.

5

Το ατύχημα της Courtney έχει λάβει πολλή προσοχή, δεδομένου ότι είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που ο καθένας σκέφτεται ότι ποτέ δεν πρόκειται να του συμβεί. Δυστυχώς, αυτού του είδους τα ατυχήματα όμως, συμβαίνουν πάρα πολύ συχνά.

Credits: Wimp


[ads2]
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...